<不安>公廁幅牆有利是封,求解釋

367 回覆
186 Like 5 Dislike
樓主
屌 前晚睇完呢個post訓 一晚發3個惡夢 唔知關唔關事

我都係
呢幾日都瞓得唔好
老母細妹生哂唇瘡
仲要夢見行超市有個指甲前端紫黑嘅人
屌 前晚睇完呢個post訓 一晚發3個惡夢 唔知關唔關事

我都係
呢幾日都瞓得唔好
老母細妹生哂唇瘡
仲要夢見行超市有個指甲前端紫黑嘅人

我都生左粒細唇瘡

唔通真係睇相都攬炒
害咗你
你係成日定第一次生唇瘡?
我呢幾晚係發到畀女攬,點睇?
我呢幾晚係發到畀女攬,點睇?

咁你仆街喇,又一個巴打準備結婚
掉牙=失去 (一般係失去親人)
後兩句應該係本人迷信既解決方法
東送茶 茶有恭敬意思 拜訪東邊既長輩
西送米 米=錢
所以你只係咁岩係佢既西邊
但你收左佢既錢可能就會食左佢個果

但迷信既野
西送米 米=錢

但迷信既野

無拆開到收佢錢
但自從見到個利是封 就總係形住會有事
我控制唔到自己唔迷信
西送米 米=錢

但迷信既野

無拆開到收佢錢
我控制唔到自己唔迷信

咁你又有冇諗過就算冇見過封利是
哩d不幸既事都會發生
但你既睇法就因為哩封利是而改變
而且冇可能咁簡單就會詛咒到一個人 甚至一班人
一切都係你心中有鬼

如果想安心d 做運動係一個唔錯既方法

西送米 米=錢

但迷信既野

無拆開到收佢錢
我控制唔到自己唔迷信

哩d不幸既事都會發生
一切都係你心中有鬼

道理明 我會儘量改變諗法
多謝巴打打咁大篇文開解我
至於樓上quote圖條契弟 我屌你老母
西送米 米=錢

但迷信既野

無拆開到收佢錢
我控制唔到自己唔迷信

哩d不幸既事都會發生
一切都係你心中有鬼

道理明 我會儘量改變諗法
多謝巴打打咁大篇文開解我
至於樓上quote圖條契弟 我屌你老母

月亮光光 月亮光光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞