<不安>公廁幅牆有利是封,求解釋

367 回覆
186 Like 5 Dislike
有冇人知今晚樓主係唔係唔可以訓教住?
利是幅下面嗰啲血跡黎?

似屎醬多啲
茶 指 拜堂成親合巹交杯 果杯茶。

米指大婚新娘出嫁灑米。

東 有陽氣既意思,太陽由東邊升起,新郎係陽氣充沛既生人

西 , 太陽西邊落下,大地一片黑暗,西亦指西方極樂,新娘來自陰暗處西方極樂世界。

樓主Rip

有冇人知今晚樓主係唔係唔可以訓教住?

今晚唔訓,聽日點都要訓
迅達集團(英文:Schindler Group),是一家瑞士的大型跨國升降機與扶手電梯供應服務企業。

迅達,Your First choice

即係樓主今晚搭lift 可以遇到你果位新娘子,十八層xx
八月仲未有耐wo
咁猛
今晚會報夢,醒左接新娘,到時要灑水灑米。

仲要飲合巹交杯茶

米指大婚新娘出嫁灑米。

西 , 太陽西邊落下,大地一片黑暗,西亦指西方極樂,新娘來自陰暗處西方極樂世界。

樓主Rip

鬼都搞lesbian?
八月仲未有耐wo
咁猛

點解係8月?

米指大婚新娘出嫁灑米。

樓主Rip

鬼都搞lesbian?

你唔好咁out 啦,世界大同
八月仲未有耐wo
咁猛

點解係8月?

農曆七月?
八月仲未有耐wo
咁猛

點解係8月?

八月咪農曆7月

米指大婚新娘出嫁灑米。

樓主Rip

鬼都搞lesbian?

你唔好咁out 啦,世界大同

你死啦樓豬 下面好多老屎忽 可能會屌鳩你地同性戀 有排你受
八月仲未有耐wo
咁猛

點解係8月?

八月咪農曆7月

有時會9月
西送米 係個粟字
LM
屌乜真係有啲咁嘅野
諗起半年前又係有個post
喺APM執咗張黑白女人相
又係講冥婚

不過封利是好似已經俾人拆咗
樓主冇事啩

黑白相想要詳細
lm
仆你個街,搞到我好不安
屌乜真係有啲咁嘅野
諗起半年前又係有個post
喺APM執咗張黑白女人相
又係講冥婚

不過封利是好似已經俾人拆咗
樓主冇事啩

黑白相想要詳細

有冇ling
今晚擺多個枕頭放隔離啦
樓主,你最好煮多個
可能食飽就肯走

<759高級狗糧食評>台畜叉燒拉麵
https://lihkg.com/thread/221914/page/1?ref=ios
台灣民間信仰的娶神主習俗中,過世的女方家屬會把生辰八字放在一個紅包袋裏,再把紅包放到路邊等有緣人來撿。是以長輩會告誡小孩,路邊的紅包袋別亂撿,否則會娶到鬼新娘。嘉義縣東石鄉鄉民陳平曾因三度撿到冥婚女的生辰八字,不得不冥婚三次[7]。

打麻將都夠腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞