0針嗰班同疫苗通行證距離愈嚟愈遠

278 回覆
404 Like 256 Dislike
Yes,就係咁嘅意思
正視聽:港共同國際愈嚟愈遠

疫苗通行證等監控只能夠喺封城鎖國嘅情況下實施。永世唔開關就同國際斷絕生意,停航停市導致金融中心地位永遠喪失。中國同香港經濟萬劫不復。

藥廠打手呢個時候上連登出post做最後谷針宣傳。如果呢個時候中計而去打毒針就一世後悔,到頭來同呢班魔鬼落地獄永不超生。
再係咁0針點追都要追半年至達標
投降不打了
到時至算
同佢講都哂9氣 無得出家飲飲食食已經忍唔到ga港豬
唔止打針 全方位同國際脫軌 法制 醫療

連最近全世界最相關ga俄烏戰爭 都好似平行時空一樣

直頭似brave new world
我0針

行岀街個氣場完全唔同
因為冇打針所以身體狀況非常好,成個人好精神好有自信
談吐彬彬有禮,講嘢隻隻字都鏗鏘有力

每日就係玩交友app同啲仔講話自己0針基本上食仔當食生菜咁食,男人對於0針嘅女人根本完全無辦法抗拒

而家喺香港來講,0針嘅女人基本上係頂級嘅存在,身邊好多朋友都已經打咗第二針第三針,全部都要向我俯首稱臣
絕版人類越來越稀有
個個都話一針不打,事實係有九成人打左十八至三十歲仲要打左九成幾口裏說不身體卻很誠實
完全係平行時空

一睇外國新聞,就知東亞響起戰鼓。港共啲咩安心咩通行證全部自欺欺人,每日放「疫情」假資訊呃人打毒針。

樓豬呢啲都係罪孽深重等落地獄。
落地獄
咁到時食市唔比自由含入 都幾正
我睇落身邊ga人 似足Brave new world

總之我有得睇戲食飯做gym出糧 我完全唔理自己比迫打針ga人
0針嘅1仔呢
其實你唔信人 入來仲討論d咩
請教下
打左兩針
先中招
好番
康復鹿去到10 月
咁仲洗唔洗打針
呢個珍
始終都要6月1先知
有啲餐廳讀唔到個code.或者康復碼都當唔接受
用針數黎計=on9
應能用時間
每針藥效一星期
到期要再打先岩
3個月後會當新case
第四針|世衛:第四劑疫苗對老齡人有保護效果 但年輕人似乎有限
https://lih.kg/3012263
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞