0針嗰班同疫苗通行證距離愈嚟愈遠

278 回覆
404 Like 256 Dislike
專登的 一黎自己有頭盔
二黎就可以引導市民直接打第三針
所以唔會點提兩針6個月內符合531三針

同埋啲人都唔會專登搵
寧願懶到直接約第三針

利申0針 但都會睇資訊同提身邊嘅朋友
兩針後計6個月內都符合531通行證階段
盡量叫朋友拖得多一日就拖多一日
梗係有啦 你估行行都要玩針咩 有啲工種根本就唔夠人 最後都係來者不拒
性病
依家都唔打嘅就算四五六針都唔會打

都過左成三個月,依家先黎開始追針,咁當初點解要堅持

反而打左兩針嘅先係最糾結,當初為左滿足完成接種咪俾佢拮兩野,點知依家通行證個準則愈加愈多
我0針

行岀街個氣場完全唔同
因為冇打針所以身體狀況非常好,成個人好精神好有自信
談吐彬彬有禮,講嘢隻隻字都鏗鏘有力

每日就係玩交友app同啲女講話自己0針基本上食女當食生菜咁食,女人對於0針嘅男人根本完全無辦法抗拒

而家喺香港來講,0針嘅男人基本上係頂級嘅存在,身邊好多朋友都已經打咗第二針第三針,全部都要向我俯首稱臣
我有次去餐讀唔到我個code照比我食
你唔中都可以報㗎啦,任你噏
條氣唔順無限追針
取消難
但通關 /外國 人
但想知到時來旅行係咪全部三針 有安心qr
定自由行/外國人 可以豁免
同流感針一鳩樣,你唔係老弱,抵抗力低,長期病患者根本就冇需要打
你估人人老細都好似你老細咁賤種架咩

我老細唔單止唔迫針,連RT都無要求過我地做
你就好
一針不打
On9仔,我有康服碼咪唔使打lo
60歲以上以下都係啦....總之D疫苗L點都扭到去你唔打就係你唔啱.
事實真係有班人仲堅持緊. 你咪繼續幻想未打既人都係失業白卡嚟掩飾自己既懦弱
咁0針嘅女人呢?
到時咪買外賣同上網買野
再中應該未必續到
只會當復陽
開始都跟唔上
仲做咩打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞