Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 607 牙活我求下開訂加派貨

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
起碼叫做meet到target
覺得我係因為遲訂所以遲攞嘅可以收皮

我就算隻隻可以首日攞都唔代表同意佢,拖長貨期來派呢個行為

所以依家有邊幾隻delay左,我手頭上得2隻介唔介意講仲有邊4隻
初初入坑真係以為兩季內派到手
到知係只頭兩個鐘
都冇人講85BD
上面唔係講緊Endgame Loki?
威啦大戶
我講得唔好,我意思指大部份人屌個派貨問題都主要係因為隻85bd起
猴活無咁大個頭唔好戴咁大頂帽啦 之後隻隻寫3年咪得
我初初都會聽佢講派貨日期
之後比完錢就唔理佢
你隻隻都咁早拿貨,咁屌緊咩
上面講6隻除左Loki Miles, 仲有之前兩隻WW(遲兩季), BOP Harley(遲兩季), IT2 Pennywise(遲三季)
為其他人發聲
雖然唔代我
Repect
我總結自己不滿嘅兩個問題

1. 有四分一貨遲過一季先派第一批,遲派係完全唔會更新資訊

2. 第一批去到全派可能要4個月至6個月,拖到個貨期咁長,WW話2021 Q2-Q3派,實則2021Q4尾派第一批,到全派可能已經係2022 Q2,咁開訂嘅時候就唔應該寫2021 Q2-Q3

對我來講呢兩樣嘢係HT不能兌現承諾嘅問題
冇話唔屌得呀 你咪屌囉
咁你接受唔到佢遲派貨
之後咪唔好再訂囉
屌咁多樣野,原來結論同呢到我地平時屌開一樣遲派貨
我冇屌,只係見有位巴打講出黎,好似好多人閱讀理解有問題咁,先出黎搭咀啫
或者候活見到呢個post以後將個派貨期定2年半後咁就無嘢好拗囉,學其他師兄話齋,慢慢改好先出囉,訂得就預至少遲半年
如果副廠做得大,變埋正廠
有競爭咁當然係玩家之福啦
不過冇版權又好難做得起
唔做DC marvel sw嘢 就要搵其他嘢出 先有可能發圍
atoc 同obi wan 應該唔會同一日開

今個星期atoc

下星期obi wan teaser 加開 scarlet witch

6月vader

而家queen studio 咪係正廠
做無拉臣廠 淨係比正版廠追住嚟打咪算好 無比迪士尼告咪算執到

利申 有玩副廠
不過係笑佢貨不對辦成日都出得好柒咁解啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞