Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 607 牙活我求下開訂加派貨

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
正撚到
我願望女巫已達成。
希望你早日達成願望
heavy clone trooper 連枝z-6 機槍都無,又想你硬食speeder

Appo clone war 又無著過commander armor, 然後又要硬食speeder

鐘意clones 都係pass, 你windu 要埋人硬食gunship 啊笨
如果係其他legion 我都會pass 但501st 真係無計
你仲有隻ATRT, 屋企廚房幾大
樓上CHING去左外國大把位啦
你加油
兩隻都有興….但要硬食兩架speeder
見到但佢肯出我真心欣賞,一定入 clone wars 系列請大家多多支持
終於有得攞BD
佢連commander appo 咁冷門都出,我隻airborne 仲有希望
出咁多隻係咪想人破產
外國玩家福音
香港住大屋先有位擺
睇你開箱算
唔係幫佢講說話,但咁樣攞連anakin ahsoka 無得豬啦
講得好
但真心想知appo幾時出過commander 甲佢唔係Rex 死左去332先升咩
我頭先上youtube search

好似係打完umbara 就升咗

但係著commander 甲就係漫畫嘅事

我地會多多支持你買
咁奇怪嘅 咁點解一路仲係Rex 跟頭跟尾 仲要ep3 佢係普甲
因為rex 係主角
而且睇wookieepedia appo 係ep3 直接比個padawan 做低埋

候活都係重用模同想推speeder 啫
其實個模攞黎出echo fives 應該大把人訂
我一直乞緊fives

你老味appo, 仲要係commander appo

你fives 連車我已經含淚比咗錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞