講吓男仔應該點樣追女仔

231 回覆
846 Like 66 Dislike
不要追女仔,去強姦。人生沒有那麼多時間給你演內心戲。愛她就去搞她,喜歡就去強姦。表白有什麼用還是會被拒絕。追不到就下藥,翻臉就發裸照。大不了蹲監獄,你連監獄都不敢蹲還好意思說愛她。出來之後找到她繼續強姦,強姦到讓她開始懷疑自己的人生,讓她覺得她人生的意義就是被你強姦。
好詩好詩
籠統黎講大致上就係咁
有啲人比「正常」女仔奚落得多、受過太多挫折委屈
仲點會care 正常女仔鍾唔鍾意自己叫雞

樓豬喺度話要有對象
問題係而家讀N賤要搵女同喺男廁搵女人冇分別

話咩喺交配app搵
心諗人哋點會睇得上你
只要係女人就99+ match
一個字錢
我一定要男人?咁睇得起自己呀
我就淨係知道呢度啲毒撚,仇女極都想有西屌
樓主好波
呢度啲絲打有啲都好大問題
打和喇!
因為老生常談嘅嘢大家都未做到
問題係 incomplete information
你點知你應該喺咩埸合識女人,識邊個女人,幾時做主動,點樣flirt 等等
答案係冇辦法真係知,只有 educated guess
所以你d技巧根本apply唔到,到最後咪又係高大成熟→有sex
同投資有N個課程,但最後本多終勝一樣
有啲人話學樓主咁冇用,女人要對佢差先得,其實咁溝到返黎既女仔通常都好幼稚唔識處理情緒,而要咁樣令到人難受控制條女情緒既人都差唔多level,咁梗係啲脾氣好又成熟既唔會埋佢地身啦,所以呢堆人真係自作自受
千萬唔好沉醉係一兩次嘅失敗

我自問真係做唔到 每次都會投入太多感情 好撚認真 對上果次追女已經係三四年前 本身差d可以一齊 到依家我都放唔低 覺得呢一世都唔會放得低完全無動力去識人 唔想再煩感情野
你哋點識嘅先
冇背景好難比意見喎
然後又會係度怨港女脾氣點解咁差
咪因為自己用啲咁既手法溝埋啲咁既人
搞到啲女覺得一哭二鬧三上吊就有人氹
的確係
直接目標為本

媾女都係為隻閪
直接比錢叫仲實際
慳返時間可以做其他野
本來都冇正常女仔鐘意㗎啦 驚閪
見過有條仔 同條女嗌交掉哂條女啲嘢出街要條女執
之後又溝條女啲fd,件事爆左出黎條女嗌分手又要攞假去氹
佢自己就可能覺得自己控制得條女好好
但旁人眼光睇真係兩條友一啖擔,兩個人既事下下爆到全世界知都已經柒
仲要覺得條女唔夠好又成日攞假去氹,條女又咁都可以SH住條垃圾
拍拖拍到好似狗咬狗咁,其實真係自己攞黎冇人逼

唔明點解啲人覺得要有錢先會有女,毒成點先會咁諗
可惜呢啲偏偏係連登主流思想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞