講吓男仔應該點樣追女仔

231 回覆
846 Like 66 Dislike
得男仔fd典算
擴闊下圈子交友app
都唔一定,我都係毒撚,
我雖然各方面都唔算吸引(身高/錢/樣)但都有女。
其實我覺得男人真係需要有少少傲氣先有女會欣賞或者有興趣對你探索,
太奉承d 女或者無條件付出大部份女人係唔覺得可貴同珍惜。
如果你咁樣都溝到女咁恭喜你,果個一定係好女仔。
個人唔建議,本人條件差,
分別有係app 同現實識女
現實既女貼地好多,
app 既女好多都唔會接受到同級既仔因為app 永遠有高佢幾級既男人溝佢
但港女大部分係佛心心態
唔追就點 追都話女仔蝕啲
鐘意你又唔敢放膽主動要皆意對方識做傳心師理解要港女要咩
真 真實同虛擬世界完全兩個地方
一睇就知憤世嫉俗檸檬當飯食嘅毒撚
我覺得樓主講少左兩樣都幾重要既野,
就係主動自信同埋正面(扮出黎都好)。

因為女人只會想比人照顧,同令佢開心。
所以講野好笑同相處果陣好多野都安排好都好大幫助。
不如直接d講
你廢就廢啦 明知自己差過人都想人揀你

如果佢好主動咁點
日日想同我放工
又冇啦啦坐埋嚟
有冇人完全冇諗過追女仔,只會等佢哋主動,冇就算。將拍拖priority 放到好低,發覺一日24小時係完全唔夠用,想先擺脫要返工先,唔想做有錢人隻狗,其次係自己興趣,再可能先係拍拖。
對方男定女?
你又男定女?
只係返工就佔咗一日差唔多1/3 至1/2 時間。時間永遠係我哋最寶貴嘅資源。有時諗點解要賣自己時間俾人同埋係咪只值你人工咁多。
用個心嚟對人,等人嚟回應
咁先係最好嘅溝女方法
咩傲氣果啲太高深了
但好多人連呢啲基本嘢都做唔到
就走去呻無女 叫春
係,以前試過有條女出哂街都牛唔到,反而食到個本身冇諗過有下文人妻
調返轉頭
女仔應該點追男仔
嘗試緊同佢打開話題
但好驚自己kam親佢
push

有錢未必有真愛
但無錢乜都假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞