《劇場版咒術迴戰 0》集中討論

970 回覆
215 Like 6 Dislike
非洲佬條嘢好勁 神器嚟
點bug?想知快講
咁講可能會比人屌
但鬼滅無限列車作為一套單獨睇嘅劇場版係比較完整
勁人=有神器ge非洲佬

大技:一黎非洲佬神器counter 五條,同埋校長落order唔好拆左成個新宿佢

領域:地方太大,同埋呢招會TK埋自己友

555 係米無殺到佢舊同學
TV板555舊同學好似有再出場??
你不如睇左漫畫先。你咁樣先知發生咩事
而家啲人弱智
要個主角大大聲叫接我一招黑閃
然後畫面大大隻漢字黑閃
佢哋先知用咗
明明黑色嘅閃電都好明顯
正解
最基本setting
玩到毀天滅地 死傷慘重
都仲係無政府承認 已經on9
呢種程度直情要出軍隊 個個走難逃亡啦

夏油傑 講到明會半年後開戰
而夏油傑個理念係想清除普通人 留低咒術師
仲可以由得佢殺人 成班又真係會on99等開戰

五條明知對手係夏油傑 但就傳送狗卷熊貓返去
仲話激發乙骨鬥志 搏夏油傑唔會殺咒術師
竟然搵條人命去較飛去激發鬥志
但係夏油傑目標係殺乙骨 即係佢其實會殺咒術師
仲搵其他咒術師去搏?

總之劇情同正常邏輯差得有啲遠
格硬嚟咗小小 退一步諗真係覺得勁on9
7海既黑閃連續紀錄就係係0到打出黎 點會冇
商店街果度,popo有放五條入去,政府係知術師存在。出軍隊無用,佢地連詛咒都睇唔到,打條毛。

佢地係想ko夏油,但係捉唔到佢咁解

夏油無講過要殺乙骨先搶到里香,只要將乙骨無力化就得。五條信夏油唔會殺學生,係因為佢同夏油真係best frd。
咒靈佢可以秒
殺人反而會顧忌
所以之後又打多次咒術高校時
佢出龜波都話好彩係响山頭冇人佢先可以用
你哋想多啲人用繁體字版
就放出黎唔好又要人入tg啦
又想多人知又想人推廣但又要人埋堆小圈子
咁撚矛盾
預咗俾你哋負皮
負皮你
到而家都係覺個所謂大哥同炭次朗嘅羈絆响成套嘢冇乜build up過
漫畫後面咪有打
如果你講緊想睇佢動畫化就當我冇講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞