Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (94) 繁 忙 需 求 甚 低

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
今天中左個app bug
成個更
根本只係android系統收到order notification
rider app根本收唔到order
rider app係咁話我miss order
試過晒reboot, login, logout, reinstall app都無用
每20分鐘就暫停我個更一次
直到完更
狂扣我actual hour 同acceptance rate
2組預跌落去4組
開左工單投訴又唔肯幫我改翻
有無師兄試過?
依家可以點?
有無工作可以介紹
謝謝
爆左數據限緊速?
上網正常
第二日開工就送送下有客取消單
醒左一盒楊洲兩盒癮义蛋飯我兩杯檬茶慰勞我
仲要最後一單,唔洗拎住等收工,多謝晒
關於帳戶任何問題
一律建議直接上701b搞
身為一個自僱外賣師 同公司合作
只係做送遞服務 準時有糧出就ok
到底係咪活躍用戶
到底夠唔夠單派俾咁多車手
到底公司係咪真係靠200蚊大茶飯cap水
公司賺與蝕 真係關我鳩事
你咁得閒研究埋咁多無謂野
研究吓點樣搵多d錢好過啦
保安group 每日都800 1000搵緊人炒散
其實有咁多工番 e.g酒店炒散,保安
點解仲有咁多師兄做熊做袋
我前年肺炎初期都做左半年,個陣都叫係開始衰退緊,我雙開熊 又試過,熊袋爸三開都試過,好景啲個排朝10晚10 一日都搵到千幾左右。
但唔好景個排同樣時間可以一千都冇,啲單又閪,上幾次山,又做到身水身汗咁(做開堅城/上環/中環一帶)

依家間唔中番緊酒店啲炒散,做幾個鐘野 包飯食,人工穩定,會諗番之前個半年完全比人搵笨咁

p.s 可能係我唔識點玩
我步兵
感覺上自由d掛
我以前做Uber 做到後期可以一個鐘一單都冇
uber最搵笨,先唔講8成單都係上山旮旯既地方,孖單錢得40左右。但個app係最靚同最好用
唔係感覺,係真係自由好多

仲唔使技能、唔使睇上司老闆面色

暫時我諗唔到仲有咩工有咁嘅package
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞