Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (94) 繁 忙 需 求 甚 低

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
識玩呢啲野慢慢摸索啦
袋等左幾個月未有回音
大把半年都未有回音
我2021年尾申請
1月開工
上星期試過做三個鐘中環真係痴撚線
上星期試過做三個鐘中環真係痴撚線
試詳述之
瘋狂來回中環半山區至西營盤
請問申請既時候我記得無要求過自拍,但whatapp 黎叫我補返自拍係咪正常?
應該要。間唔中開app 開工都要影
Ok唔該
我都有張咁嘅單
今晚元朗好靜...
見袋星期一都有加5蚊特登揸架車過去
食咗半個鐘風準備返歸
今晚2小5😪
而家14繁時都未必上到閪1尾 痴鳩線
我個區啲更比人搶晒
以為終於等到落雨會多D單....結果都係坐.........
Vendor System Issue
We are aware of a system glitch in our VENDOR system. Order volume might be impacted at the moment. We are now working on it and the system is gradually resuming. We will keep you informed once the issue has been fully fixed. Apologies for the inconvenience caused. Thank you for your understanding.

商户系統問題
我們注意到商户系統出現故障,訂單數量可能受到影響。我們正處理此問題,系統亦逐漸恢復,一旦有任何更新,會立即通知各送遞員。抱歉為你帶來不便。感謝你的體諒。
今日等到瞓著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞