Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (94) 繁 忙 需 求 甚 低

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
唔係基本野咩
試過 3單都係25+20+20
袋鼠高人工d

免費有冇人要
冇了
d地址亂龍
無大廈名得街道號數
number又唔知代表街號定係樓層定單位
中文英文都差一層
d客又死都唔開門
單單都係估估下
都幾大機會送錯(50%)
唔加密
見到20蚊單真係忍唔住踢佢老母臭閪
之前好似話取消咗用現金比錢功能, 依家可以用現金比? 費事準備散紙
依家係可以用現金俾
收現金好撚煩 又要轉返俾佢
又要等幾日先過到數
Ok thx
非員工問下
佢d優惠碼話限量,但點解每次我一夠鐘就落單都話已用完?
係咪唔係每日refill?
邊間?
睇下幾多個鐘前啦仲邊間
依家明顯係太多步兵,太少更,太少單
閪熊自己唔控制步兵數量
只有民間,工友,同事自救
我有個好有建設性既建議

1)不如講下有咩工作可以轉
願意轉工既人又可以stable返個收入
留低既人又可以分到足夠的單

2)香港地真係咁差
D人食唔起一個送餐
香港仲有無將來
定係閪熊根本唔係一個香港人真正需要既服務?
如果係呢個原因, 真心建議摺左佢, 唔好害人
真係咁差?準備跳入火坑
今日第一日返完
睇左cod果part,入數比佢要等2至3個工作天
4日後就唔比負錢,即係我已經要即刻或者聽日搞過數啦係咪咁既意思?

齋ebanking入數比佢,再將入過既數額同日期時間係rider app回報返比佢
佢就會知係我個ac咁樣?其實係咪入多d提防未來既負數都無問題?
巴打阻阻你 想知你第一日反幾多個平均幾多錢/hr
同埋申請交文件到開工幾耐度
幾多個鐘
新手一問,自己本身係步兵,但見到自己嗰區好少更所以想轉單車,但單單更係咪真係會比步兵多啲更選擇?
網上申請up晒文件,即刻就可以預約網上說明會
通常會有十幾個日子比你揀
當日十零廿分鐘登記手續,佢會係約定時間WhatsApp你問你交左200登記費未
交完比返資料佢就開得工,等禮拜一9點搵你個區既更或者即刻執人地射出黎更即開就得
我返5點到開波,基本上單接單唔會停太耐
熟手手腳快咪廿分鐘送完一份,三十蚊上下一份
我第一日多疑問搞到好亂,只係平均一個鐘送左兩份
過數時要喺備註一欄打返rider ID

我自己習慣收幾多cod就即日過返幾多俾熊貓,唔理wallet條數正定負

有人就只會喺wallet負數時先還cod,你鐘意還突亦冇話唔得,隨各人喜好
唔該,app內寫住身分證個7位數就係rider Id?
㩒左上角三條橫線,之後㩒你個名下面 “My Profile”,Personal Info第一項ID就係你嘅rider ID,應該係7位數字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞