當年第1次睇Iron Man係咩心情?

336 回覆
781 Like 13 Dislike
佢FF 得嚟個故事真係可以咁改寫既
好痴線
分分鐘係佢個多元宇宙 光頭佬成為左新既iron man
其實書無走過
初頭呆一呆,越睇越靚
Happy仲係伏筆嚟添
鐘意睇佢玩科技
去到呢到都唔知叫超能力定極高科技
成件事好柒
loki最唔掂
套im3係玩衰咗iron patriot
還我綠魔做iron patriot
咩又 一早都有

5仔同42 無可取替
打後已經係4 6 3 1仔 外加件33
mk2係扭制開副翼減速 純physics mechanic
wm就算死機都應該會有類似既safety measures
唯一原因就係rhody freefall 果陣暈左
唔用納米又係唔會夠打

真係打得好好睇
雖然nano tech無機械感
但調返轉諗唔係用nano tech
劇情上邊有可能喺endgame搶返六石
幫rdj完成晒成個角色曲線

而且去到infinity war
無nano tech應該畀人一嘢屌爆件甲
中段打thanos 已經係
個人中意血邊甲多過nano tech
It's nanotech, you like it?
你覺得好柒係因為mk50個design 真係好柒..
1 睇完又睇

2都ok

跟住Shane black食屎啦
你唔連同人討論都唔識會唔會你先係原始人
人地個論點係新甲唔型因為nano tech無機械感
一係你就比個原因出嚟講點解nano tech 係型
睇法同你唔同就叫人收皮 成個小粉紅咁
都正
nano-machine,son
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞