當年第1次睇Iron Man係咩心情?

336 回覆
781 Like 13 Dislike
之後組裝越嚟越柒,最後出到納米好假,冇晒機械感,可能懶得整套甲,用電腦畫就算
裝得一部cam
太多死角

冇諗過咁好睇
誇國消滅壞人

尤其最尾自爆身份
贏晒batman
第1集係幾好睇,之後第2第3已經冇咗新鮮感
最鐘意 MK5,用個 gip suit up

仲有啲cg好假,假過2008年

2018既iron man cg假過2008年第一集
因為 2008 好多都唔係 cg
黑人話下次個下正
點能知比人換角
好彩當年係戲院睇見証Marvel新世代
垃圾2線罐頭俠上神台,唔講得笑
除非追開m漫/game 唔係根本唔會有人識罐頭俠
漫畫嘅iron heart,第二代(?)iron man
我諗Marvel自己都估唔到iron man同rdj上大全銀幕咁夾
冇rdj都冇今日marvel,一個人威力可以大成咁
係Tony stark呃佢地 暗地𥚃用所謂砌導彈既材料去做mark 1
有個鏡頭係恐怖分子拎住啲導彈草圖 對照返Tony 整緊野野 覺得唔撚對路
老實講雖然佢之前個人生垃圾到仆街
但佢其實好好運有班真朋友帶佢走出毒癮
一個電影令自己同個世界帶黎正能量RDJ 真係神人黎
係美國唔係個個有機會從良
只可以講天才同平庸的分別
呢啲咪好睇囉

搞乜撚嘢多元宇宙屌你個老母拍撚到多啦A夢咁
又力架
我覺得ironman一代都係還可以
二代都偏差
個頭盔係真係有個頭盔而唔係特效
2、3都好垃圾
Tony仲要將佢砌嘅裝甲圖隱藏喺魗張導彈草圖入面
其實唔會夾到d頭髮咩?
果陣都話Tony個角色似RDJ
最初一帆風順,中間自己墮落,再振作。
當然ironman1上之前冇人(包括marvel同佢自己)會估到會爆成咁。
呢個正
但當年個trailer爆左呢段片出嚟攪到冇左份驚喜
當年睇其他戲前出iron man 2 trailer啲觀眾已經好high
係個大光頭佬(tony公司partner)叫d恐怖份子綁咗tony,再籍口叫tony做飛彈,因為大光頭佬了解tony性格,佢唔會乖乖咁做飛彈,而係同做d創新武器(即係套甲逃走,個光頭佬就係想要個創新武器。既然係咁,d恐怖份子就緊係比足物料tony la。 sorry for 1999
二三直頭好爛
今日睇返14年前既第一集都唔覺得差同out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞