當年第1次睇Iron Man係咩心情?

336 回覆
781 Like 13 Dislike
普通人一定嚇到屎尿賴乜都做唔到
點會咁冷靜整甲比自己脫險
呢個係tony威力,佢本人先係iron man
之後禁一個掣就變身真係好假, 無真實感

你話第一套甲係現實宜家都可以實現到
已退出娛樂圈 so9sad
L文根本就係史上最好睇嘅電影
Next time baby
Phase 4 係得WandaVision Loki What if... Eternals NWH 唔洗谷鳩住氣嚟睇

但你睇哂前三樣再去睇Dr.Strange 2, 直情會𠝹櫈
連system都hang左機就算動力爐無壞你覺得可以提取到能量用?
btw點都好啦搶左件甲翻黎咁耐就算本身無hang機果陣用著陸裝置都應該裝翻
係漫畫用反hulk裝甲,比狂暴版hulk 徙手開罐頭秒能左
仆街iron man 搞到hulk係第2個星球流放既故事黎
第三集冇打鐵聲LOGO
扣五分
全集得呢度有睇頭
WV, Loki, What if都正
NWH我都睇得好開心
Hawkeye尚可

Eternals ShangChi DS2 WSFalcon Moonknight完全係唔掂

真係好正
講溜咗套BW
證明喺我心中無存在價值
因為整3d都要有真野參考先整得真
之後nano 無野做reference 走火入魔

就是這個心情,因為無諗過Marvel 居然搞得掂
好似話等緊Alexandra Rabe大個
配多個iron heart同佢拍一套
無睇過
你究竟有冇睇過架?
最型囉 你D原始人收收皮先
世一
有種病港1睇到依家嘅感覺一開波只係個得把𠝹刀嘅中二病吹水佬,依家個個咁撚勁
當年睇係因為太撚悶
睇完IM心諗條友咁撚型,會唔會出第2集
點知出到第2集,最後有一場咩averger,心諗咩野黎
去到睇AV1先知原來成套野係marvel黎
漫畫冇睇唔知啦,總之呢套真係好柒,尤其個頭變甲嗰下
https://youtu.be/CjpXj2BqJBY
冇超能力全後天訓練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞