當年第1次睇Iron Man係咩心情?

336 回覆
781 Like 13 Dislike
當年以為只係普通一套英雄片,點知做落成個世界宇宙故事線去到依家咁遠
點解佢心口可以射炮 明明係一塊玻璃咁嘅野
Ironman 3最後碼頭打交好正

你睇翻iron man 1飛左高空結冰之後唔單止動力系統失靈連AI都熄左無反應,係Tony自己手動開傘,物理制黎唔洗靠AI動力都開到
但係佢心口個動力爐冇事
一直唔明war machine 存在意義係咩
其實由AI控制既無人機係咪仲有用過佢?
墨巴
錯啦,你一定無睇過punisher用war machine
佢先係將套戰爭甲完美發揮既人物黎
本身已經暴力版batman ,1人成軍加埋電腦Ai集成再配auto aim
基本上屈機王黎,其他人用根本浪費件甲
以前剩係配個電子搭檔已經講既有信息指引加無死角聲音導航可以每唔知幾多春秒大量tweak 殺人效率
第一次睇真係驚為天人,同變形金剛1同期嗰啲cg可以睇到嘩嘩聲

屌你十幾年後睇dr strange簡直係大倒退,一開波八爪魚同第三隻眼假撚到
變形金剛1又係好好睇
我覺得納米技術甲
因為要去泰坦打架而調整
佢復3上飛船果陣 佢個AI都斷線
新個啲 nano 甲全部都係垃圾
唔怪之得佢係度指指點點
心諗happy好鬼有心連道具都比咁多意見
吊起實得架
之前睇啲3D分解圖嗰度有個位係能量集流器,可以谷晒啲能量去嗰度當光束射
1件甲好睇,之後end game d納米甲好樣衰
請問乜嘢叫做罐頭俠呢???
個黑人應該比人笑一世
男變性做女,然後做女TB 鐘意返女人?
畀佢用Wanda撚兩次,點可以唔心死......
Avengers 1
1 最正 真心
個原理似鏡片聚焦光線咁

其實佢啲手腳都類似咁
我反而係覺得啲劇 乜鳩角色都開套劇
嗰個乜撚嘢echo 救命 政治正確到
仲有moon knight 又唔係唔好睇
但係無乜特別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞