[IOS/AN] 神魔之塔(161) 合作仲養生過養生週 彈珠合作做球畀銀魂? 我想用尼奧速刷喎

1001 回覆
4 Like 13 Dislike
加倍嘅話個卡池幅圖會提你而家加緊倍

不過無隊長嘅話咪用住先

慢慢儲石等下次合作/黑金啦
今次怪彈係近期最差合作
巴哈
有手轉經驗主線應該唔會太難
前期無限升lv好快打完主線

無咁呃錢因為每35抽有保底
不過都要揀啱池抽

今個版本完咗好似會岀黑金
不過黑金40抽先有保底
新玩家好難咁快儲到200石

今次彈珠無對上一次銀魂合作咁勁/萬用
可以話無乜
除非會再上修
如果唔係儲住石等再下一個合作
各位召喚師大家好,
角色技能調整通知,技能調整內容如下。
主動技能調整:
● 「妮奧:Reverse模式」:主動技能 CD 6 > CD 5
● 「妮奧:Hello World模式」:主動技能 階段累積戰鬥回合 2 個 > 1 個
● 「絕對無敵的恐怖大王 諾斯特拉達姆斯」:【階段 1】 及 【階段 2】 若隊中有 ≥2 個【怪物彈珠】成員,自身無視「三屬盾」、「五屬盾」 > 全隊無視「三屬盾」、「五屬盾」
隊伍技能追加效果:
● 【條件】隊長為「怪物彈珠」特性成員,且裝備疾速龍玉:發動角色符石時,該回合的連擊 Combo +4
以上角色的技能調整預計於本日下午 1700 實裝。
組隊問谷友咪得

隊長強度呢d嘢

參考下就算
新手紅利,只要你d石分配合理其實好易玩起
而且依家有官方配隊可以借俾你推圖,好易刷石
唔課攞晒啲石All in妖黑金隨時上賊船
新手/回鍋最好時機就係抽新年萬用黑金
妖黑金可能都係賊船

新手刷定200石就最穩陣
至於抽咩 就等人地有用後感先決定
新手唔多卡,抽黑金都發揮唔到
今次合作大獎同自家1%差唔多,銀魂勁好多
加倍之後
望下排行榜多唔多人用尼奧就知

上一次我未抽銀時都睇少咗佢
抽完用過之後根本返唔到轉頭

相信彈珠唔會有依個感覺
銀時速刷討伐戰超好用
睇下有幾舊,以前啲系列官方都有慢慢上修
咁無了呢啲太舊
獨立系列可以期待下潛解
當然最好就抽新卡
唔知有冇記錯,北歐神好似會出龍刻武裝,不過都係唔好有任何期望
中國獸算吧啦,已經潛解過,出過進化分支,睇個勢就算上修都有排等
迪士尼絕咗版,除非合作復刻,唔係都冇可能上修
都係用開英格麗
對上一次黑金都有上修過
多數提高倍率 不痛不癢啦

有獨特功能既卡無可能收皮
好似轉屬/控場/反首消
無視某濕尻敵技多數岀喺黑金/1%

點上修完都唔可能取代到絕版合作
所謂好少少既上修都要等四年進化

上次源魔進化都係無乜上場
圓桌(獨立卡池)直頭得亞瑟梅林用得過

總之非獨立卡池(舊卡)
已經比mh定義為免費卡
上修都唔擔保勁
舊玩卡對”上修”無乜期望了
一個系列有一隻半隻上到場算係ok了
卡面畫得靚我當收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞