[IOS/AN] 神魔之塔(161) 合作仲養生過養生週 彈珠合作做球畀銀魂? 我想用尼奧速刷喎

1001 回覆
4 Like 13 Dislike
入場進化再合體
事但啦
反正mh fb,連GNN都可以錯嘅
冇嘢啱冇嘢可信
我們是客服團隊,以下為五月的客服報告。 報告時間 4 月 26 日 至 5 月 25 日。
總案件量 6945,玩家回饋滿意度為 83.7%。5 月最多的查詢為帳戶查詢類別,因為APK 版本的Facebook 登入出現問題,所以客服收到大量的找回帳戶及轉綁的申請。
🟥 帳戶綁定的注意事項 🟥
團隊建議玩家新增 Facebook 以外的登入方式,由於不少玩家現時只有綁定 Facebook,所以當Facebook 登錄出現問題時將未能登入遊戲。為鼓勵玩家新增綁定方式,遊戲於 5 月 13 日新增了 10 顆魔法石獎勵,玩家完成新增 “Apple ID” 或 “Google” 帳號後便可以在獎勵頁面獲得。
在新增綁定上我們收到不少玩家表示在點選後未能成功綁定,出現錯誤訊息 ”未能完成綁定,請檢查社交網絡帳戶是否已進行綁定”。這個訊息代表玩家曾經已用該社交帳戶創立神魔之塔帳號,但帳號未完成新手教學。這個情況需要玩家登出現有遊玩帳號後,再使用未完成新手教學之社交帳戶登入並完成新手教學,取得新神魔之塔帳號的 UID 後,連同新舊帳號 UID 及舊帳號交易紀錄,去信到客服申請綁定合拼,便能完成增加綁定。如有對上述步驟有問題或任何查詢歡迎與客服人員聯絡,我們會盡力協助你完成綁定。

遲d試下拔埋西施
紋卡龍刻

冇嘢了
新嗰隻墊檔大獎又低血又低攻又冇減傷又冇盾 自帶解盾又少
首批冇消心石可以減傷80%
只係要同時滿足減傷 & 5倍攻會煩d啫
要疊心珠
而且魔族隊嚟講有接近10萬血已經唔錯,仲有內建回血機制
不過都係唔會擺佢做隊長
平砍偏低
但作為魔族隊員牛棚又冇乜隊可以放佢
團長倍率已經過氣
結果得返火源魔隊
唔帶薩斯姆哪來10萬血啊
自動波擺咗薩斯姆唔覺
唔擺得5萬血左右
垃圾mh連昇華都有bug
Real
揀唔到戰友
正正經經用跳過
拎去推主線一入場自爆8萬就收咗皮
回得50%冇倍回回唔滿血高壓關都係死
放隻梅咪實有一行心珠
有得排珠又易疊珠啲
不過冇得配撒斯姆同可能整走哂啲火珠
有梅就用梅做隊長啦
梅招技又會閹割左一半
借種族我用莉莉絲唔撚好
點睇俾人當賤種
一人一個當時喺香港紅極一時 但極速收皮嘅手機遊戲
https://lih.kg/xexwoDX
#265 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
咁你係唔係
你們的意見很重要! 神魔之塔目前有 4 個主要渠道讓玩家發表意見,神魔改革行動部成員會定期檢視及回應各位的意見,希望各位召喚師繼續提供寶貴意見,讓神魔做得更好。
- 1800 神魔特別報告貼文留言 (每星期回應一次)
- 神魔之塔官方Discord 交流會 (每個版本一次)
- 電話訪問調查 (每半年一次,下一次預計在 6 月中進行)
- 版本問卷調查 (每個版本一次,下一次預計在 6 月中進行)
加入神魔之塔官方Discord:https://discord.gg/towerofsaviors
我唔係 所以我冇理
你係
半個月先得嗰500幾個comment,執得未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞