[IOS/AN] 神魔之塔(161) 合作仲養生過養生週 彈珠合作做球畀銀魂? 我想用尼奧速刷喎

1001 回覆
4 Like 13 Dislike
歡迎加入以下公會
1. 爆菊團 1188
2. HKG香港高登公會 3930
3. 樹大招風 49650
4. Greenland 126906 (Staples巴公會)
5. 『空白』120388
(有Discord group可以入)

==============================
新手須知
Q: 入唔入坑好?
A:

==============================

見字負皮MH
見字負皮MH
見字負皮MH

神魔9週年生日快樂
祝大家新年快樂

推介個背包健網檢畀大家
由蒼曜(tinghan33704)製作
https://tinghan33704.github.io/tos_backpack_viewer/tos_backpack_viewer.html

如果入唔到去睇自己背包
https://checkup.tosgame.com/
可以去上面條link 公開咗背包先

健檢前順便更新自己個背包

如果唔想貼link就咁講UID都得

千祈唔好放自己活動驗證碼岀嚟

作者仲整埋技能搜尋器
揾技能好方便
https://tinghan33704.github.io/tos_skill_filter/tos_skill_filter.html

曬命歐撚正一食屎狗
中好嘢果班全部垃圾PR
幾時動漫合作/岀黑金呀
遊戲合作就不了

係咪同遊戲既合作既石抽總係差啲

會抽彈珠既記得刷武裝龍刻
如果唔係會後悔
因為無刷龍刻 體驗一定更差

幫你補返張圖啦
負評留名

見字負皮mh
LM
得龍隊,第8層30火珠已經過唔到
咩隊長?
有四回合比你打喎
有無用龍刻濾珠/延遲?
依蓮,係咪用龍咒濾珠?
最好一開頭用龍符濾完成版火
淨幾粒火珠再開爆發

你依隻無火兼水
成版火無輸岀好尷尬
又1001
Lm

呢張
邊隻下位版
有刻琿姬臣依啲t0隊長
依蓮一次都無用過

同埋巴哈見到有篇特登講佢個亢奮
好似好複雜
唔想研究
係好煩
我唔係好鍾意咁複雜玩法
克同梅就好簡單暴力
克就開場跳cd+高血
梅就開常駐平斬千億+高解盾+高c
我見到篇文之後連組都廢事組
要拉角色符石先有輸岀
同彈珠開技要用角色符石有啲似
都係揾笨柒

還原彈珠要拉隻角色
lm
有天降
我覺得過到
龍咒/龍符都可以濾珠
回應上一篇報告最多讚的意見 ◼
上一篇 1800 報告中最多讚的留言是對「妮奧」整體能力的評價討論。
針對部份能力較綁定指定成員的設定,這部份跟過往合作方向一致,以綁定指定成員換取更大的效能,跟自家系列的多元性有明顯不同的取向。隊伍組隊需求可配上各種適性的專屬龍刻武裝,對應合適的關卡會帶來很大幫助。 提到合作角色來到《神魔之塔》的強度定位,這方面我們除了對比合作角色的原形外,亦會考慮在《神魔之塔》中的獲得途徑而作出調整。 就合作的技能設定,我們都有再審視其能力上的調整空間,經檢討後,將會作出以下調整:
●「妮奧:Reverse模式」:主動技能 CD 6 > CD 5
●「妮奧:Hello World模式」:主動技能 階段累積戰鬥回合 2 個 > 1 個
●「絕對無敵的恐怖大王 諾斯特拉達姆斯」:【階段 1】 及 【階段 2】 若隊中有 ≥2 個【怪物彈珠】成員,自身無視「三屬盾」、「五屬盾」 > 全隊無視「三屬盾」、「五屬盾」
● 【隊伍技能追加能力】:隊長為「怪物彈珠」特性成員,且裝備疾速龍玉時,發動角色符石時,該回合的連擊 Combo +4
※上述技能調整的實裝時間將於稍後再作公告
又炎上
咁先係嘛
今時今日無加c同垃圾無分別
拎嚟打競技場就知
我未玩過唔知依蓮爆發係點
所以先叫佢淨幾粒先開爆發
有四回合驚閪
佢問題係要綁頭綁尾都唔勁得去邊
篇文仲講咩換取更大效能
大ip,技能俾得縮骨諗住冇炎上啲人照抽
開左巴哈點都夠
都話同其他手機game合作=用黎搭橋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞