放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(285)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
如果8 9個發言位置對調
8敢唔敢跳巫報銀水咁打
連坐智障
無睇開明星
不過睇呢集真係全部藍隊都係智障

好耐無見鋒澤 咁快走咗
覺得凱莉帶2號好正常
我覺得凱莉表現有合格既
今集A棟全新手好難睇,新手旁邊有人帶下好睇d
其實帶得岩
其實台綜觀眾群喺康熙同大學生連住摺埋嗰期已經走得七七八八,亦都畀韓綜食晒
加上台灣紅嘅Artist都唔會好似以前咁上台綜做宣傳
變相追偶像而睇一兩集嘅觀眾都無埋
所以近年台綜依樣嘢,香港人真係無乜認知
狼殺常見陣容你攞相落街頭問,最多人識除咗同Mirror有合作嘅鋒澤,應該都係丫頭,斯亞依啲
台灣綜藝模式有啲太固定,例如,玩很大,睇咗一至二集已經覺得悶,狼殺都係睇陣容決定睇唔睇,成日都係一樣版本
雖然我都鍾意睇五堅情,好靚仔
但事實佢地冇人搞笑到可以撐起一個非狼殺節目喎
(可能我台綜淨係睇過康熙同吳宗憲,要求比較高)
我覺得小賴主持唔錯嘅 幾搞笑
睇佢自己channel做訪談都唔錯
朋友勁快send俾我知
以前都有睇衝衝衝

現在都覺得悶, 嘉賓又唔吸引.
遊戲節目,清談節目其實嚟嚟去去變化都係有限,你創新完做三年四年一樣都到瓶頸
就算幾唔想承認,但會睇內容,睇節目模式嘅觀眾其實永遠只係少眾,你講到尾都係玩明星玩名氣先真係賺錢方程式
玩很大近年最受歡迎都係楊丞琳上去嗰兩集,但明明內容都係咁
新一代可能得Lulu可以單人支撐住一個節目
其他都係寧願用個「當紅」嘅就算
主持功力變次要條件
睇完今集對 7, 9 冇晒好感

3 都定狼走, 都盡力發言. 雖然聊爆.
但 7, 9 一路笑人, 又亂投票,
我覺得好唔尊重
玩很大無左小鬼
我諗呢套野停同繼續,永遠都好大分岐,我覺得回左塘
玩很大三四年前有睇過一排之後就棄左,係前排見有卜心語噥就睇下,但之後都睇唔落去遊戲都係大同小異咁

宜家keep住追既只有狼殺同飢餓遊戲,衝衝衝都間中睇下,同埋衝衝衝youtube有24小時重播舊集數,我有時都會開黎睇
呢排小s個新節目幾好睇
派翠克都夾得幾好
係 又有貓大得閒整啲節錄出黎
睇得好方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞