放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(285)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
佢就真係應該要抖 盤正邏輯同注意票型佢都係做得最做 抿牌又抿得準 咁認真玩應該每次用腦都用到攰
其實佢已經係留言無咩點比人鬧 我諗佢係指唔鍾意留言對其他人尤其嘉賓批評過度 因為只會越黎越少人敢接通告
希望開下D叮咚五堅情呢類比佢地去外景玩下可能仲開心
娛百攬住狼人殺過世都唔識拍其他嘢
去其他節目仲好
唔想睇叮咚又有黑姐把聲
班垃圾企劃以前有羅生幫佢地諗埋養廢咗個腦
就算係隔離天才衝衝衝玩咗咁多年呀D遊戲都識加野轉野換玩法啦
佢地垃圾到搬新板上狼人殺都要半年都唔知有冇一次
仲要改人玩法個陣無諗到個平衡點
講真 佢玩返以前遊戲王呀
都好過淨玩狼人殺
反正有勁多人都未上過遊戲王
成日幻想五堅拍大逃脫(韓國個個)應該會好正
有燒腦 有搞笑 有驚嚇 有團魂 可惜台灣啲綜藝質素同budget
吓 我仲以為得我覺好耐先有一次新角 之前提過就收勁多腐皮tim
其實可以send msg俾娛百提議下?一係加密D玩新角 一係轉拍其他
8號我仲以為佢狼
冇啦啦話巫跳得差
根本上就係羸巫
娛百幾時有新單元
因為好多觀眾對娛百無愛
唔會睇狼人殺以外嘅綜藝

播少一集狼人殺/ board game
好多人就睇少一集
board game 09應該會照玩做主持
佢玩親board game都明顯high 過狼殺
不過娛百都唔多玩board game
依家狼殺熱度低到仆街
d view 勁低
不過睇耐左台灣d 綜藝, 真係冇乜好睇
玩很大個d都好悶
娛百個品牌本身都無咩淨,唔係以前豬鬼蝶果陣咁
狼殺係救左佢地,但如果連五堅都無咩時間成日上,其實都死左9成

Lm
呢個真
最近范姜都幾多集數
好就好在佢除咗有樣之餘邏輯同發言都ok 唔係鳩玩
上次嗰集同琴晚呢集表現都ok
我本身都思疑佢係狼 但係係因為佢繼續係到叫2 4選投
有咩咁好睇
多一刀但可能刀中自己友呢, 仲未計自己友可以刀中自己
機械狼+狼王+小狼都好D, 隻狼王可以自爆/刀中狼王都可以帶人
機械狼+2小狼 真係垃圾
小狼如果太大狼面 又比人投 隱到好人咁 又比機械狼刀
每次見到有潛質既新人都會希望佢地上多D
一來係想睇佢地會唔會有進步有更好既表現
二來係某幾位每次見到都覺得睇到好嘔血 需要其他動力繼續睇落去
見香港都多人睇狼殺 但都唔會睇娛百其他野
沁晉
係咪即係share緊一枝水
今晚好難睇
藍隊玩番狼來了算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞