放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(285)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
2 4 8發言真係聽撚到忟
2 8唔知做咩死要諗埋d鬼故
4票又唔撚投唔應該開毒就開毒
12盤到咁都可能毒得落手
2都叫兩輪首位發言都算
8就個個解釋完都唔撚信
自己又唔撚係醒
上到pk台就算大家都覺得爆水
已經太遲喇
對著呢D隊友真係幾高玩都死,俾我係09都心死,
見到09每次聽2號發言都想跳樓咁
李岳又係,盤票型想指出狼隊打勾就好心講好D.....
丫頭唔洗講,仲可以話唔係自己輪次真係笑大人個口
雨婷玩親狼都全場保係因為有視角,完美地保晒D好人
佢做好人時應該會同李岳今場差唔多
巫有晒視覺
2金水6明神
淨返5 9 12唔毒12要証身份
死去毒9囉
唔太鍾意李岳嗰種覺得眾人皆醉我獨醒嘅感覺
第二日發言講咩睇票型得3個人投09 = 09係狼機率好高都弱智 佢expect全部狼都要打衝鋒?
咁明顯個風向係信09為真預 狼會同你投落09到變焦點牌搏出局?

PK發言仲要盤7先係獵魔人 6係狼 真係睇到爆血管
個機率細到咁 然後真獵魔人未死嘅話下一晚又會獵佢 假跳獵魔人根本0收益

全場就喺到講自己上警即刻退水呢個point
+ 支持假預言家 係狼嘅話冇必要 平民視角要體諒 就等於自己係好
如果做衰嘢係可以證明自己係好人 呢個遊戲點玩落去 全世界做衰嘢都得啦 講返句我係狼冇必要咁做就無敵

遺言淨係講句無聲勝有勝講到自己出局好冤枉咁 又唔盤下狼坑就走 點唔覺得你係狼走呀

玩錯咗就認啦仲要擺個寸柒柒嘅樣 成日強調自己平民視角所以點點點都好合理 艾莉兒傻瓜其實視角咪一樣

2 4 8玩到咁贏到先奇蹟啦 4小狼冇血月都夠做
今場的確係靠佢呃到好人
毒中雨姨咪贏
其實個毒只要唔係高玩丫自己食
佢都一定證明到自己係女巫
唔一定要毒落大大度
第二晚248輪次丫頭唔拍身份唔報銀水
又去到第四晚先開毒仲要毒12
個人認為28都好過丫頭 佢先係要背鍋嗰個
如果每集除左mvp
揀多個係搭沉船陀衰家就正

2/8都好一時時
丫頭最近上親都垃圾表現
中間黃隊得4個人?
邱生企咁過 我當咗係隔離隊
每次聽到話投唔切票我都唔係好信覺得好狼
真係搵唔切牌 見之前都有人用手show左先再舉牌
佢仲要自己發言嗰時已經決定咗投邊個
今晚唔洗睇
第二晚248輪次丫頭唔拍身份唔報銀水
又去到第四晚先開毒仲要毒12
個人認為28都好過丫頭 佢先係要背鍋嗰個

2/8都好一時時
丫頭最近上親都垃圾表現

我覺得2還好啦,一嚟少玩,二嚟佢頭兩日都首置位發言,第一日盤1,3雙狼唔係話無可能,因為聽落3發1查殺係有少少疾咗,似係天光查驗。第二日一見到死訊,自己站嘅預言家死咗,佢發言其實唔太奇,所以09覺得佢好人真係太合理。
最重要係娛百+血月局,兩隻狼一定係勾咗入真預嗰邊。明白狼人殺係發言遊戲,但放開啲睇,2,8真係好難做得成狼
一路睇覺得大大幾似倒勾嗰隻,第一晚前置位發言保留站邊空間,如果真人同大大玩其實真係幾難盤佢
雨婷今場非神即狼啦
平時做民邊有咁清醒
居然冇人懷到佢
沁岳終於嬴番場
1做咩今次咁快開毒
金水巫早死
佢平時會收埋支藥一齊去淘汰區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞