放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(285)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
10跳完傻瓜做咩仲投佢
不過就算投完12 都係唔夠輪次
以為09查個毛帶隊可以輕鬆贏
點知其他好人咁廢

8號要堅持自己既鬼故事都要排下坑架
PK環節其實已經知道6號坐實獵魔人
無人對跳加上上一局投異形票
最後遺言仲要發晦氣

4號唔報銀水又係on99
不過都係佢日常發揮
好人幫狼衝鋒,點會唔係做匪事
盤票形,外置位有3張牌(2/4/8)冇上票俾真預查殺牌
8視角如果認3真預2/4雙狼都合理,何來全部狼倒鈎?
係咪一日玩太多局
點解可能有兩狼情況下都話夠輪次
5號無拍身份都唔投佢
我意思係兩者應該冇必然關係?
只係呢個情況佢就真係變咗第五隻狼
睇得出小7回晒塘
全程跟風艾莉兒都算
開頭唔敢跳預 警下又唔幫手衝票拎警徽 完全唔係佢過往作風
楊士弘日常跳預 無隊友頂硬上 警上呃到婁同荳 之後再呃埋28兩個無拎傻瓜牌嘅傻瓜衝出嚟柒 雨姨先有得勾到無人理 我覺得MVP畀楊仲好
如果狼隊衝票 11就會拎到警徽 好可惜
以為得一狼加冇懷疑5
雨姨血月唔衝就無問題 小7明知09同自己唔同陣營都搏懵係幾離譜
第一日荳姐已經捉到佢爆 入夜即刻殺人封口
發言位置太好,根本全部都係跟風
其實全部好人都打2/4/8
狼人真係跟住打就得
西瓜: 唔明點解大家會票我 我咁狼
其實佢個句唔係完全冇道理
去到PK 都仲堅持 反而似冇視覺暈市民

2 8PK又互保 真係爆水多過狼發言
投左傻瓜仲要追刀 都冇錯既
不過12 已經講成咁就唔應該毒落去 轉毒5 有雙死一樣認到4係女巫
太多好人似狼 狼人真係多謝你哋
明明開局差到咁
我係狼會咁衝咩
呢個係娛百最常用嘅偽邏輯

8好人嘅點係警上冇操作直接過咪俾悍跳狼,加上1/8/11 3狼上警 (雖然4狼上警都試過)
不過佢自己聊唔倒出來
咁2 4 8 又真係抵打
獵魔撞血月係咪唔會有追刀?
btw小七都好狼喎連續兩round頭兩句話跟風
內容死踩2
雨婷真係贏在發言位置
係d神職中間聽哂資訊 跟個靚風就完
佢完美發揮血月隱到底既特色
https://www.youtube.com/watch?v=to-yJOwzs_w
九叔竟然上百靈果podcast,可以聽下
(認左自己當時玩NFT太瘋狂
一早報2銀水 就唔洗咁樣輸啦屌
難怪零九唔想繼續玩娛百狼人殺 睇都睇到心很累
荳又早死聽佢發言好舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞