[lol] 英雄聯盟 s12比賽討論區 (975)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
s3:早期全世界都廢柴唔識打機 唔計
s4:全年隱形 比pawn屌打
s5:靠marin carry 對線比西門屌打
s6:靠bengi出黎救亡 負碌贏到rox ssg唔計
s7:比luler varus flash R 累輸全隊
s8:無人carry佢就得第7 廢老真正水平
s9:比caps打到手震
s10:連fly都比唔上 入唔到worlds
s11:比showmaker全方位屌打
s12: 靠成班00後新仔全勝carry佢 無咩特別

結論: 無天份 負碌 靠癡t1型選手
你係咪得閒得滯又想比人屌?

Lpl注重打線打爛仔交 咁對線期咪多嘢睇

Lck注重marco 咁咪要睇佢啲交換應對

睇打線睇lpl就等於lck唔洗對線 係你嘅憨鳩logic 唔關我事

你所謂對線都對唔好嘅廢老係lck打親團都贏
中肯
話哂 caps 8-3 faker 所以睇廢佬克唔克服到都好睇
以前對線勁 可以博下solo kill
而家對線勁嗰啲全部贏線之後走去跑線幫jg 純線上優勢冇以前咁大
玩咁耐都唔識玩ahri....
佢打團贏都掩蓋唔到佢對線廢呢個事實佢CSD@15 -2 仲未計JG support成日幫拖
你講得岩呀

所以咪叫你唔好再追去 咁鐘意睇穿線打交就去番睇lpl睇人打線囉 又好難明
想睇多次廢佬輸到手震
我睇chovy係LCK穿線 吹咩?
睇打線=lpl? 乜撚嘢logic LCK唔使對線? 對線都對唔好點打團?
引用番你呢句 咁faker而家全勝 佢係咪仲係對線對唔好?
想暸解 下你點睇你講"對線對唔好點打團"呢句野

Caps又玩犽宿
啱啱粗略睇完,試下解釋下

原先從上海到韓國嘅ping值大約係35ms,而韓國現場大約係22ms

為咗公平,riot對韓國現場所有人加咗一個delay(大約13ms),而RNG就冇加到,咁樣所有人個ping值理論上都係一樣。

但係佢內部計算ping嘅方法(包括show係mon上面同內部日誌)都冇將呢個delay計埋落去。所以同RNG打個頭幾場,雖然韓國現場個ping值show係35ms,實際上個ping數係大過35ms(簡單講,加多咗delay),亦都解釋到點解有選手話實際ping值同體感唔同。

但改咗配置文件後,riot又冇更新佢計ping值個方法,所以韓國現場show出來係22ms

反而因為RNG個邊冇加任何delay,所以一直show出來係35ms
其實關T1 咩事
就算T1 22 ping根本就唔關RN支事
佢地打SGB DFM 22 ping vs 22 ping關你撚事咩
你鐘意啦

一開始就話要睇廢老穿人線 之後又自己po數據出黎話佢對線廢 叫你咁鐘意睇打線唔好追佢 過主追第二個 你就即刻發脾氣

駁唔到就係到發癲

你都算係呢到數一數二低質嘅user
係唔關事求其搵嘢黎嘈

咁人哋隊宇宙最強RN支要重打呀ma 其他隊唔重打重成世界?
喺rng fans眼中係riot包庇t1啦
特登比著數t1
啲人被逼害妄想覺得全世界陷害緊rng
其實係想打clid
啲鬼佬又八國聯軍恰禾地中国人
佢會話你知廢老csd@15係-2仲唔廢
最簡單就係riot攬晒上身

所有嘢都係riot技術問題做唔好 實際上除咗RN支打個3場其他場數都係2邊對等ping數嘅情況下打 所以只有RN支嗰3個要rematch
出咁多公告做乜
出接叫rng走咪得
問題一開始就係由rng引起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞