[lol] 英雄聯盟 s12比賽討論區 (975)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
依家就係因為佢調35ms打落似70ms 所以先要根據返選手個體感作調整 班傻西就以為22ms即係等於22ms 仲有現場兩邊都係22ms 關你撚事咩 一係RNG再打多三場?
佢地要拎到好處先叫公平
支那既雙贏=支那贏兩次
原來U記係因為做咗手術先變廢
想問幾時抽籤
抽D咩
幾時知個時間表
前6再輪流打 6出4隊再抽
可唔可以undo
靚仔咪cute.....
點解nuguri 爆肺之後都係咁鬼勁
每個人體質唔同
因為U記手術係失敗
之後要再做多次
睇翻RNG twitter,原來可以咁無恥
comment 全部怒屌
https://twitter.com/RNG/status/1525038118507794432
記得4年前睇asian game 見到Unified同UZI打到55波,覺得佢有料,
依家4年後退化左
https://www.youtube.com/watch?v=l_Y5TG-NsFU
https://www.youtube.com/watch?v=8KB4g8Om6bo
DK同RNG打咪又係俾人話唔公平 最後RNG贏咗乜嘢都冇發生過 冠軍代袋 獎金照拎 依家係T1 RNG邊邊輸邊邊仆街
Rumble stage 都係BO1場 T1 連勝有機斷纜喎
Psg 同EG打贏面大定輸面大
連勝呢啲好閒姐同埋T1係LCK都會輸細場
亦唔覺佢地係unbeatable
G2 playoff開始計都20-0緊
各位師兄平時你地係邊到落注?
unfair treatment
Jankos出包膠未
Jankos:Peak level content
Win loss all time.
Caps 8 - 3 Faker
班支那仔捉住既點就係我地隔住離打好辛苦好攰,仲要日日排成個鐘隊做檢測

明明我地賽區都話左唔打,仲要迫我地打慘慘豬已經配合你地打,唔俾優勢我地都算,仲啊吱啊咗

再加埋RN支自己官方都係到帶風向話俾人針對,成班支那仔就被迫害妄想症上身,覺得LPL好撚委屈

根本年年國際賽都會有好多問題,PSG個陣連電腦都唔夠,後備連wifi根本打唔到rank係咪又要日日開po屌唔公平

大師兄阿哥殺左自己老豆老母咪又係一樣上場,職業兩個字代表你要做既野,就係專注係賽場上面,一係唔打,一係就全力打,賣慘係唔會有人收貨,啊唔係,班支那仔收晒貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞