[lol] 英雄聯盟 s12比賽討論區 (975)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
佢地覺得拳頭大就唔洗跟規矩
佢地邊有邏輯
之前又攞riot點解無cam無裁判份聲明當聖旨
轉個頭依家又話riot無公信力
今日打到昨天的我
Eg都幾危 西貢牛惡過狗 得psg係魚腩
大陸人唔會知咩叫公平同邏輯
公平公正公開公義乜公都冇,成個地方淨係得公公
誰大誰惡誰正確
班支那仔點會想t1贏
就算g2贏左賤種隊 班支那仔都唔會撐t1
G2贏左t1嘅話班支那仔又可以踩多t1一腳
今年t1全勝奪冠班支那仔已經癲到喪不停搵嘢入鳩faker
尤其係tes同rng呢2隊賤種全蝗班
Deft被諷為朝鮮飛行員,皇族官方微博道歉
https://www.loldk.com/fm/f/a/aview-3983.html

依個第一次聽 賤種隊原來2016年已經咁柒
千巴可唔可以講吓TES幾賤種
淨係知RNG係lol界最賤種嗰隊
可以加埋上年MSI 賤種虎屈PSG偷聽 + 今年MSI
集合埋置頂
今次真係好撚on9
有乜理由要咁多隊就你rng
唔黎咪冇撚黎囉

Jankos:
Tes狗2隊有人打假賽
2隊JG係韓服rank話kr dog殺人老母
晴天係韓服rank惡意送頭
左狗同時拖幾件 又搞大人地條女個肚
賤種就一定有賤種既位 但rng一定係最撚賤個隊
仲要屌鳩人唔跟佢反tes
係幾賤,但得knight唔係2隊同後備,同埋只限players
同RNG隊+ 1隊players都咁賤種 比都算係小巫見大巫
上年牙喊掛機掛到出哂名 比人話完繼續掛 論賤種係唔會有一隊夠rng黎
RNG 由高層到隊員到fan屎都咁撚賤種我真係撚唔明仲有邊隊可以賤種過rn支
唔係話tes管理層有幾好 但起碼唔會拖人糧同逼人退役咁仆街
rng由管理層到player都一樣咁撚賤
講緊tes成隊賤種
2隊咪又係歸tes
咁rng賤種虎賤種 唔通bin Wei gala ming係無辜咩
我講緊RNG唔止players,連管理層都係賤種
Gala都係賤種嚟,上面整合po 應該加埋PS垃G落去
賤種隊個mic check 消咁多音,淨係放Gala話PS拉G出嚟
有種唔好消音放晒出嚟啦
ping同改程都算數 因為邊隊大陸隊黎都係會比佢改
但單單逼人退役再加唔出糧已經無一隊拍得住
肥狗啲fanboy去哂jkl到
今年tes狗未去msi都已經吹到咁行
又話要打柒t1打多次1557
又話左狗1棍敲死faker又盛
晴天單野又入faker
引哂成班支那狗做鳩faker
合約禁錮真係好撚賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞