[lol] 英雄聯盟 s12比賽討論區 (975)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
台灣運彩 2022 MSI 冠軍賠率

T1 1.25
RNG 2.45
G2 7.25

PSG 70.00
EG 90.00
SGB 130.00
班莊家傻撚左?
我不嬲都話班支狗撐邊個多啲就反邊個
撐tes多啲咪反tes
撐rng多啲咪反rng
佢做幾多賤種野其實關我撚事哂 我又唔係支那人對我無感覺
反正支那人無一個係無辜 總之佢愈捧邊隊我就愈反邊隊
玩得moba online game嘴炮有幾閒
賤種之霸rn支係高層迫人退休、拖糧、砌人生豬肉,隊員就一腳踏幾船迫條女墮胎屈人偷聽乜都齊
都唔洗多講啦
肥狗d fanboy點會去撚哂jkl到
Jkl擺明係女fans多 jkl第一個拎到worlds肥狗fanboy憎佢都黎唔切
同埋你呢堆係fans行為 rng班fans咪又係乜鳩都賴去faker到
同埋你講個堆野 呢到真係從來都未見過有人提Repost出黎 失敬失敬
賤種就一定有賤種既位 但rng一定係最撚賤個隊
仲要屌鳩人唔跟佢反tes
我不嬲都話班支狗撐邊個多啲就反邊個
撐tes多啲咪反tes
撐rng多啲咪反rng
佢做幾多賤種野其實關我撚事咩
我又唔係支那人佢邊隊賤種對我無感覺
反正支那人無一個係無辜 總之佢愈捧邊隊我就愈反邊隊
其實個重點唔係反tes 個重點係你講到反rng就係同支那人同一陣線 事實反既原因都唔同
講真 賤種隊同班支那人喺度屌Riot同PSG又有咩所謂

Riot = 騰信 = 支那野
PSG = 聲稱香港資金 = 咪又係支那野
班支那賤種屌緊自己咋嘛
肥狗fanboy反rn支ed支tes
Rn支fanboy反肥狗ed支tes
都幾撚過癮
一句講晒,反RNG 依隊賤種隊就一定冇錯
W = 省隊牛b 支那又贏
L = 4v垃圾
支那人
tes點會唔賤種呀?
msc老鼠瘟疫單嘢又係佢地 晴天送頭但成為民族英雄
仲有今年lpl春季賽決賽 tes左手同個上路waywrd都有喺微博話咩10個有身份嘅中國人加油 當啲韓援用完即棄
雖然rn拉g一定係最賤種,但唔代表tes就唔賤
無話tes唔賤種
只係支那賤種隊黎講無一隊夠rn支賤種
咪係,依個時勢梗係集中RNG先
其他LPL隊肯定唔止TES賤啦
大陸隊隊一定有賤種位 支那人出名無品
宜加班支那人就明顯撐rng 宜加仲要扮無辜覺得係不公平待遇 諗唔到唔反既理由 執著證明已經返左鄉下耕田既隊如何賤種過rng都唔知做乜
有無人有睇頂上對決
國動真係好撚濕鳩
全部反哂咪得
點解淨係可以反一隊支那隊?
又有新?
咪啦
卡哥 柴犬
無話過tes賤種過rng拉g喎
係lpl嘅我就反,咁啱有人問tes有咩賤種事先列舉啫
珍,爭咩啊溝埋一齊做賤種隊啊笨
https://youtu.be/aQ1v6hXRfZo
我剩係覺得好心寒
統神其實都係想大佬支持自己
對面真係不死不休咁打自己
仲要玩埋斷章取義
不得不說呢兩公婆真係痴撚線
真 無一個係無辜

而家MSI就係RN支代表緊成個LPL
唔反rn支唔通反tt咩 我都知成個lpl都賤種
等tes同其他隊出到國到時咪開佢地波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞