[Netflix] 韓劇《二十五,二十一》(36) - 繼續俾泰梨單戀

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
牙梨個部好似係Sony ZV1
低產但口卑好 算一帆風順
智孝揀劇本唔掂 比人笑收視毒藥
漢娜就幾乎所有劇嘅角色都唔討好
係rm同上年九尾狐個角色真係圈左好多人
影一次林,可以係數碼影幾千張,少貴
下女個故仔經典文學改編 本身就好好睇 大導storytelling冇得輸
即使冇18+畫面 我都係覺得好睇 再加上牙梨神演技
但智孝同漢娜嗰2套就得18+呢個gimmick 故事講咩其實冇人care
唔知有冇記錯 呢啲選角係咪1500:1
突圍到都真係有本事
只係一般用,我去旅行會選擇龍仔28200,再+A7C ,輕便又可以有長焦用。
成個懸疑舖排得勁好
比起18禁scene 一段磨牙都夠做
估唔到金敏喜同金泰梨個火花咁好
其他兩套都有睇 真係淨係記得啲18+ scene
邊有咁多一脫成名
佢性格咁爽朗, 又親自整禮物比幫過佢嘅人, 對粉絲又唔錯,又識飲水思源,對舊有合作過嘅人都keep 住好好,唔係斷曬無連絡。

最初都係女神look 留意,但後尾比佢人格魅力吸引咗。咁嘅性格,真係人見人愛,抵佢紅同受歡迎
試鏡1500最後一個
成個crew望到泰梨就話佢係淑姬
唔記得梨定朴導講過,中左選角其中一個原因係佢無好似其他候選者咁表現到志在必得,一定要贏到個角色 ,只係好自然而然咁試鏡同傾偈
梨自己本身同講無諗過要贏 只係經理人公司叫佢試下

有出中文版,不過故事年代背景好唔同
佢最後一個試鏡 人地一眼相中?
有睇下女誘罪嘅有興趣可以睇埋鄭編嘅解說
就係試到佢最後一個睇中佢
姜蕙姃同裴斗娜拍朴導嘅戲 露得仲勁,但係都係套戲本身好 唔會變左得18+ gimmick
諗住睇埋訓 點知咁長
朴導都有講其中一個原因係因為佢唔係典型韓國女星樣 仲有無整容
我本身都想試柚子 咁買住哩款試吓先 感謝糯米糕
聽日先睇
呢個冇印象講話
佢本身想小姐個角色都搵新人
可以睇返呢個訪問:
在電影界裏,朴贊郁這名字無疑是信心的保證,因此《下女誘罪》的新演員試鏡上吸引到多達 1,500 人參加。朴大導曾在其他訪問中透露金泰梨之所以擊敗眾多對手、拿下侍女淑熙一角,因為她具備獨立性和主體性的特質,眼神伶俐,但又如石英般穩重、有氣度。金泰梨的看法有點不同,她認為是「你不一定要給我出演這角色」的不屑態度。「一般情況下,當你去試鏡時都會抱着志在必得的心態,但回想那時,坦白說我完全沒有那種想法,對角色亦未去到沉迷的地步,只是抱着平常心到那裏跟導演見個面聊聊天。我猜他頗喜歡(那種溝通模式) ,因為我個性比較平靜,沒表現得很興奮。」機會就這樣無意地落在準備好的人手中。

https://www.harpersbazaar.com.hk/celebrity/interview-with-kim-taeri
可能導演就係驚太上心入到去同咁多大粒野對戲會慌張
反而梨咁嘅心態會自在d面對佢地
不過除左心態外演技都好重要
佢話劇嘅時代真係磨練左好多
牙柱着短褲真係好QQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞