[Netflix] 韓劇《二十五,二十一》(36) - 繼續俾泰梨單戀

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
我都係未試過睇韓劇睇到咁ptsd
權狗
SONY野真係拎去掉左佢出左中字再睇真係暈到仆街
Loop梨個IG 見過有埃及嘅fans咁遠都有fans

韓國YouTube 排行, 牙梨Day1-3 vlog 打入頭十
可惜有約在身,如果唔係以佢自己名義開一條channel ,即刻變百萬subscriber級YouTuber
見到牙梨拎視后勁開心 但睇睇下又開始懷念 又傷心返
繼續圍爐
我細路仔半罐啤酒都飲唔到
飲返忌廉溝鮮奶算
非溫馨提示 :
今日五點冇梨vlog 喇 繼續努力做黎易辰
連續睇左4日vlog
今個禮拜又變翻無野期待
好唔慣

今次輪到出版社提梨B介紹
我係咪失戀啦?
都預咗真人CP係冇嘢 唔敢期待
但起碼一定係幾fd先
唔係完全唔交集 叫做少少安慰
期待下啲中字啦唯有
俾牙梨飛
學劇入面,梨柱互相係大家嘅「彩虹🌈」,幸好唔洗講再見,仲有連絡。

牙梨:「光是你的存在,就可以安慰到我,我獨自長大,總是感到孤單,是你如此溫暖的擁抱著我,我全心全意愛過你,再見,白易辰。

柱:「妳是在我最累的時候,引導我的人,如果沒有妳,我走不到這裡。再見,羅希度。
喺呢度,真係好深刻感受到希度自從爸爸過身,佢真係得番自己一個人,又無朋友;玩運動好辛苦,都係自己一個人度過,嗰種嘅孤獨

睇大結局,唯一安慰就係希度再暈到,媽媽有喺佢身邊陪住佢。
我個心都穿左個窿
嘩呢段睇字都ptsd發作。。。
真係唔敢睇第二次 肯定喊到9彩
同埋真係要再屌權編
對方明明係人生咁重要嘅一部分
點樣可以分手後幾十年都老死不相往來
真係好殘忍
我尋日重刷 但完全唔敢睇第16集
梨粉的一生:
有劇有vlog 有ig更新的好日子

劇又完咗,vlog 都無埋,唔知等到幾時望天打掛日子:

惟有等多一個月應該有外星人新戲宣傳
唔知到時佢係邊年出世,天生童姥,己經演足200年
睇咗兩集梨blog+少少之前嘅live
真係好欣賞梨對生活嘅熱情
係一個會自體發光嘅人咁
有被鼓舞到嘅感覺
即刻有個目標係重拾bb班程度嘅韓文
目標下年毒遊韓國
睇咗兩集梨vlog+少少之前嘅live
真係好欣賞梨對生活嘅熱情
係一個會自體發光嘅人咁
有被鼓舞到嘅感覺
即刻有個目標係重拾bb班程度嘅韓文
目標下年毒遊韓國
今日完全係第一張嘅愛信小姐
仲要Monday blue 啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞