[Netflix] 韓劇《二十五,二十一》(36) - 繼續俾泰梨單戀

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
樓上個LIST.....一步到位,直接攻頂
不過比個個價追星,倒不如買牙梨部LEICA Q2好似開心啲
我覺得有一部傍身都ok嘅
除非錢多 如果唔係fujifilm都夠玩
同埋用大炮真係要夠力
如果錄片嘅話真係攰過做尖

最後個段啱樓豬用

我其實有諗過買handy cam 但都要成皮
好似有少少on9
暫時最想要Sony 支24-70 f2.8
一打開真係笑咗 樓豬去做埋站姐都回唔到本
當時宋仲基離左婚韓網d人好似將所有同佢合作嘅女星都懷疑左一次 好似全汝彬都有份

係想買啲日常+追星都用得嘅細機
大機驚重
男宋 MMM殺手
其實mmm係為宋仲基成立嘅相睇公司黎
咁sony應該係最好 一機兩鏡
可以買短鏡先 到時有得追咪補返支長嘅
站姐其實點搵錢?賣相?
爸打 去旅行影風景多 有冇咩鏡頭推介
有部canon 單反
成日身痕想買部fuji 好似好靚色好多filter 好文青咁
我係死港女
呢到有冇人玩菲林機
自製週邊去賣
但想出坑
買部Fuji xpro3 掛係心口,唔打得都睇得
屋企人有部XT-4 認證啲色係真靚
我都有部入門fuji 睇中佢個樣同輕好復古好正
政源 點解想岀坑啊
冇得去旅行後好似淨係拎過部機2次岀街
原來係咁
Canon單反拎去trade換fuji
見勁多filter 玩色都唔洗調好爽咁
雖然無聊調下色都幾過癮
但未有得去旅行 搞到冇乜動力
要買香水先

但我嘅智商唔容許我玩
冇乜點影 喺香港我又好唔鍾意出去
仲要啲菲林加價加到傻咗
錄片,都係近嘅iPhone + gimbal 最好。 機就Panasonic /Sony (要開防震).
如果唔係,用相機影,手一震,就好似牙梨上山個段咁

Sony 24-70f2.8 真係旅行必備,一支攪掂大部份生活場景。食物風景一take 過唔洗換嚟換去。

Sony A7C , 雖然唔係最top . 但機細, full frame 啱女仔用。 有心可以等下代(雖然唔知幾時出)

唔係裝備L。女仔揸返fujiflim 復古風機,平時可以斜揹影相扮文青。都係優點嚟 ( 可能我男仔偏見

好奇,其實仲有沒男仔係依個post ? (見到全部紅字絲打)好似得返我一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞