[Netflix] 韓劇《二十五,二十一》(36) - 繼續俾泰梨單戀

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
韓國酒除左米酒真係唔多識欣賞
深宵食堂
日本果汁酒仲好飲 雖然無乜酒精
日本果酒真係出到出神入化
不過冇味d齋酒我覺得都好飲過韓國嗰d
以前去旅行剩係會叫highball 有次個fd貪得意叫左sake覺得唔錯
之前睇偶然成為社長
金宇彬唔飲得
先知原來有無酒精嘅啤酒
其實我覺得啤酒好苦
sake味道多變化,重酒精嗆喉到重果香味都有
價錢唔貴抵飲好多,起馬你會飲到個分別

燒酒真係唔識欣賞
以前細個成日聽人話大個左有返咁上下歷練就會覺得酒好飲
但我到依家都仲未感受到 可能歷練唔夠
酒精上頭刺激到個人興奮左係真 但唔會覺得係好飲
我要重麥味先飲到
啱啱睇完Day4
即得返一集就完 lu
真 節奏太快 唔知發生咩事已經打完一劍
反而球類比賽好似容易睇啲
有冇人食過呢款vlog🍐b至愛零食?
個樣好似過年角仔啲 fd

High得一陣 然後就頭痛想嘔
May下算
完哂啦得4集
佢唔係去5日咩?
等我仲以為未到最後一日
所以未出喊嗰part
sor 我on99
補完梨泰院估唔到又係衰最後4集那年我們夏天如果平平淡淡應該唔錯
金多美好靚

跟手睇埋呀梨day2 what a day
其實香港邊到有得賣想試
sor 唔知呀
我好奇google 咋
成日睇啲燈幾時著 睇劍根本睇唔到
個裁判俾完分 我都唔明:「吓 呢分點解俾佢」
見到佢哋之間仲有咁多互動真係好開心 牙梨獨遊嘅時間都會成日諗起柱

不過同一時間又會好擔心係咪佢哋兩個之間真係冇嘢所以先至會咁放心成日都提起牙柱
啱啱search 到, 中文叫「海太蜂蜜芝麻江米條」海太HaiTai係公司名留名等大神講香港邊到有得賣。 見淘X好平$8蚊包 梨B 真係好易氹, $8蚊一包零食就開心
下次可以試吓燒酒同汽水一比一咁樣溝 習慣咗燒酒陣味之後就可以直接一shot一shot嚟了
如果係牙柱嘅話 可以用除褲代替表白 直接步入交往day 1
睇完day2 vlog最後面,ptsd又發作,聽聲已經眼濕濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞