Elizabeth Olsen:Marvel 片約剝奪了我其他演出機會

296 回覆
46 Like 429 Dislike
臭雞
佢發覺沮喪…..只係錢比不夠……
算係咁啦,仲拍到wind river同sorry for your loss
反而Chris evans就真係垃圾,冇marvel條友真係食晒屎
佢喺knives out 表現幾好
片酬高唔高
有冇一千萬一套戲
個翻譯翻得唔好
翻到佢好似埋怨咁
睇過英文版 佢只係好平淡咁講述拍左Marvel對佢人生既改變
拍Marvel 檔期成日同其他戲撞等等
前面仲有講好多佢幾鍾意Wanda呢個角色
佢仲話期待未來Wanda重現漫畫No more mutant經典場面
嘩 連登仔講野水平真係睇到眼都凸埋
唔拍 marvel 應該無
其實咁樣都明嘅
好似哈利波特咁樣都係佢後生嘅時候嘅作品
就算係系列電影都好
最多咪10年
咁10年之後係唔係唔使再拍其他戲
係咪成個演藝生涯就玩完
所以佢哋咁努力去轉型其他嘢都正常嘅
但係齋做marvel 已經夠晒紅啦
拍王晶果d低成本爆谷片就得姐
真係成本高既話 冇導演會為左屌個西攞自己招牌黎搏
真係追求藝術拍冷門野 文藝野果班 又唔會為左屌西特登揀你
賴得就賴, 其他擔正嘅主角期間都接咗一啲成功嘅戲啦
所以先成日唔明點解啲人吹捧條臭西
套衫露少少波罅就話人賣弄性感
一去首影就南北半球係咁露
Harvey Weinstein
雖然唔係導演 不過性質差唔多
但佢啲戲我念公認都係出色
師兄閱讀理解0?
我係幫佢簡化佢咁撚長篇野講乜
啱啊 想睇佢拍返old boy果類
宜家包到實
你係用自己嘅諗法override左佢想講嘅野
簡乜撚野化
唔係個個都好似你咁淨係識用賓周諗野
呢個世界唔係淨係得電子雞
佢係本身紅 觀眾唔係因為Dr. Strange先識佢 點同
好似Tobey咁 個個見到佢只會諗起jerjer俠毒L格
唔駛同我簡化
你睇野偏激同錯得離譜
如果淨係靠波可以吸到人氣,佢拍old boy仲唔人氣爆燈咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞