Elizabeth Olsen:Marvel 片約剝奪了我其他演出機會

296 回覆
46 Like 429 Dislike
修女
比我拍到退休都肯
好想睇佢同thanos 做愛
人地講完一大輪,你唔想理解

「講到咁複雜做乜鳩」
紅撚左,片價高左
就話:屌,冇自由
岩哂連登仔乜都女權
有咩問題?
Chris evans本身都唔想拍啦
後生白人之中佢真係好醜樣
有錢你袋就咪咁撚多嗲啦
同MARVEL仲有7年約
拍套marvel好過拍十套其他戲啦
如果去拍露波片我係贊成㗎
Jeremy Renner 當年都有呢個問題所以先逼佢退出左 MISSION IMPOSSIBLE 系列
應該除左一簽已經好出夠既名星 如SCARLETT JOHANSSON
其他簽MARVEL戲既演員應該都比MARVEL 限制好多拍戲既選項
marvel 拎住枝槍迫你拍嫁?咁都有得講,死臭雞
雖然我得到了這份工作保障,但也失去了那些我感覺更像是自己人生一部份的碎片。

即係典,想做個包賺既藝術家?
有錢人向老百姓分享成名賺大錢嘅壞處

btw 有兩個億萬富豪家姐好大壓力架
https://en.wikipedia.org/wiki/Mary-Kate_and_Ashley_Olsen
就算唔係marvel限制都好
好多轉返其他片擔正都麻麻
如果計英雄片紅左 又可以成功兩邊走
真係得狼人 仲要唱歌都掂
嗰標題幾誤導
佢咁講好正常
好多演Marvel/其他岀名角色嘅演員都講過類似嘅嘢
佢哋因為岀名嘅角色被定型咗 就好難跳岀去演好其他角色
好似Daniel Radcliffe拍indie拍舞台劇玩埋全祼演出
就係唔想大眾只係記得佢係哈利波特
講一定咁講架喇
唔通真係拍marvel 拍到老咩
過幾年比佢後生比佢靚嘅人都會取代佢,佢想拍都冇得拍
呢D就係典型PK
又要小,又要簽.
Marvel 逼佢退出? 定MI逼佢退出呀?
以我所知jr 唔拍mi 係因為第六集原本打算寫死佢,但佢唔想死(最後變左alec Baldwin 死)所以先quit mi 喎
佢當年同mi 係簽3集的
拍Old boy要剝衫
拍Marvel著sexy少少就阿G阿佐
無圖垃圾post
佢套Batman 算係咩
係DC hero 但又拍到好藝術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞