Elizabeth Olsen:Marvel 片約剝奪了我其他演出機會

296 回覆
46 Like 429 Dislike
講緊係最強老豆同屌老母黑人本身都已經拍好多戲
Natalie 好似星球大戰前都未話好多戲 咁咪容易一套定形
好似哈利波特三個咁 佢哋拍乜你都仲會覺得佢哋係哈利波特
但校長 教授 貝拉雷斯壯等人佢哋本身唔係憑哈利黎俾大眾認識 啲人唔會對佢「定型」
甚至依家尊尼特普 祖迪羅呢啲 你唔會定到佢哋型係「魔法世界」角色
可能即場屌完一獲
聖人mode拍呢個鏡頭
毒撚乜都臭西咗先
想睇佢其他片
又靚又甜又可愛又型
達鬼到咩佢 咪又係鍵盤戰士
呢啲年青就拍大片嘅演員可以靠本身名氣拍獨立電影,一嚟有賣點,一嚟可以吸引觀眾去睇佢哋試唔同戲路賺口碑

哈里波特個 Daniel Radcliffe 都一樣,依家一直拍獨立電影維持自己個戲路,仲可以繼續食名氣,相信不久將來會拍返荷里活大片
有幾on9 ,又要想突破講到無人比機會佢咁
正一麻煩柒婆
人地反思緊自己一方面商業上好成功搵好多錢,但係又同做演員嘅初衷好似越嚟越遠

其實係一個好嘅諗法,唔係好多人都會反思自己
上面鳩up都信
本身已經有機會啦 自己做埋編導喎
扯咗咪仲尷尬
做得演員就控制到自己
拍戲就係拍戲
同埋都知道無得食
係可以控制到唔扯
咁佢講到好後悔呢下弱智
機會人地之前比你,係你自己唔接黎做
根本佢選擇有問題,到見人地紅又回想自己錯失機會
唔想比定形你要學Christian Bale,無視片酬,不斷接唔同片突破自己
屌你任邊洗咁煩,Thanos拍之前去紅燈區叫幾次雞出晒火
唔會再扯啦,又唔係Av甲優洗鬼咁能專業控制火力咩

識字,不過無腦
呢套佢拍得最好 其實呢類戲好啱佢

拍多啲比較好
中譯錯鳩曬
咁呢位演員我地都係睇性感
佢樣同身材唔正咪講演技
世界就係咁現實,有晒2樣野咪影后視后
懶狗得睇直接睇你地結論咪得
是撚但啦,條女咁正
識玩就係不斷NG
Jeremy Renner都係差唔多情況
但係Lizzie嘅地位同人氣都高太多

Renner年底Hawkeye同The Mayor of Kingstown兩套一齊上
嗰時已經有唔少人話佢喺Mayor嘅表現搶過Hawkeye好多

即係
Renner咁尷尬嘅位置先至要拍個新碼岸打救下自己
Lizzie其實都叫文藝商業兩開花 講啲咁嘅話出嚟就好似「天才嫌95分太低分」咁難聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞