[switch / pc] The binding of Issac afterbith+ 以撒的結合 討論

130 回覆
1 Like 0 Dislike
有post
有冇pc玩家
有post
有冇pc玩家

welcome 爸打...
有冇爸打係輕易過到D CHALLENGE ?? 好柒難打

有啲真係好難解

有啲真係好難解

新果d challenge 好惡趣味
wakawaka 果d雖然係難玩到痴線,但係起碼叫有趣

呢個免費app幾好用
有得用物品顏色黎sorting易搵野好多

搵到個N字道具點用了

竟然有post pc版都玩咗幾年

有啲真係好難解

新果d challenge 好惡趣味
wakawaka 果d雖然係難玩到痴線,但係起碼叫有趣

ultra hard

呢個免費app幾好用

搵到個N字道具點用了

呀,你講果點n 字係電池嚟,俾active item 用 (啫係左上角果個)
active item 要滿電先用得,用完要叉番滿先用得
每清一個房就叉一格,或者食電池(n 字)就直接叉滿

呢個免費app幾好用

搵到個N字道具點用了

呀,你講果點n 字係電池嚟,俾active item 用 (啫係左上角果個)
active item 要滿電先用得,用完要叉番滿先用得
每清一個房就叉一格,或者食電池(n 字)就直接叉滿

我其實都未試過拎active item要叉電
次次見到粒電都食唔到
如果想買switch版有無巴打知道最平幾錢到

信和電器良品美版$248
已經好平

SSP金源之前問過無哂貨

信和電器良品美版$248
已經好平

SSP金源之前問過無哂貨

今日喺元朗搵到間賣180 不過最後一隻鳥
岩岩用 LAZARUS 黎玩, 打打下有間骰仔 房, 有冇人知有咩用??

另外, 有時行行下D房有D 光射住, 係表示咩呢???
岩岩用 LAZARUS 黎玩, 打打下有間骰仔 房, 有冇人知有咩用??

另外, 有時行行下D房有D 光射住, 係表示咩呢???

Dice room 唔同數字唔同效果
1: =D4
2: =D20
3: 重洗trinkets/pickups
4: =D6
5: =For get me now
6: 1+3+4 effects combined

咩發光房
PC 忠誠玩家
隻game個synergy真係做得好好
唔知係咪太貪心, 打完MOM's HEART, 應該有多個爆機畫面睇, 點知見有間房入, 一入去, 飛左去打多一關, 打到對撒旦, 頂, 完全唔知佢出長炮係打正中, 定打兩邊,
避唔到, 死左......好似太貪心, 而家多左關又清唔到, 爆機畫面又儲少個....
唔知係咪太貪心, 打完MOM's HEART, 應該有多個爆機畫面睇, 點知見有間房入, 一入去, 飛左去打多一關, 打到對撒旦, 頂, 完全唔知佢出長炮係打正中, 定打兩邊,
避唔到, 死左......好似太貪心, 而家多左關又清唔到, 爆機畫面又儲少個....

慢慢打大把機會打媽心
有D房作個陷阱有乜用?
有D房作個陷阱有乜用?

得個阱阱
又打左一次入 mom"S heart, 上次去左打 撒旦, 唔夠揪, 今日入左天使房 打ISSAC 自己 .....感覺比撒旦易打, 仲過到, ENDING 就咁係塊鏡見到 自己 變左黑色ISSAC..... 有冇ENDING 係講長D, 有野睇下GA ?
我打challenge 打到後面成間房紅哂 細map又亂鳩咁黎 食銀仔就變補命 打撚到好撚depress
新UPDATE, BOOSTER PACK 好似SWITCH ,PC,同PS4 都UPDATE 左..
有冇爸打玩番?

有新CHARACTER UNLOCK

reddit 講個UNLOCK 方法,好似有D 難....
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/aee8km/the_binding_of_isaac_afterbirth_booster_pack_4_5/
有人話要打埋the lamb 先有得解新character..
the lamb 又好似難打wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞