APPLE 正式宣布 為 iPod 系列劃上句號 現貨售完即止 每人限購10部

253 回覆
148 Like 21 Dislike
體制內抗爭
已買
27” 2011 2.7GHz i5 加RAM加到32GB開心使用中
一係等apple跪出返27吋以上,一係遲啲收部二手
橫掂而家都買唔到全新
賣唔得多既野apple 唔做, 而且 iphone/ipad + apple music streaming 先係佢個方向 , 另外一樣係, 玩得高音質既就算你話無損佢地都要自己買碟一手一腳燒出黎既 file 先會覺得正, 呢種客 apple 覺得唔係佢地目標客戶
佢部機記錄,我部機唔開gps data 都唔得嘅咩?
$1599....
係囉,懷疑條友鳩嗡
係用到,但你諗吓最初點解要用呢部機
同埋而家 vaccine pass 個運作
乜撚
咪都係offline,無gps 無data 點都唔會俾人追到
apple出ipods 嘅意義喺邊
可嘟安心?
個 qr code 有你名同 id ⋯⋯
普通 qr code reader 都解讀到喇
開唔開藍芽 / wifi / data 都無意思喇

gps 從來都係只會接收
得衛星先會射訊號出嚟
有冇得插sim 㗎?
以前iphone個music app叫ipad
你iPod係offline啫,人哋餐廳部機係online㗎嘛⋯
On9餐廳部機唔會留底 你confirm正苦唔會留低
安心機個原意唔係唔俾佢track 你日常行蹤?
即係你餐與餐之間去過邊嘅data
咁想散貨又要出成千蚊
$300部都畀多佢心諗
我唔介意佢知我去邊食飯,但唔俾佢知我中間去過邊已經好足夠啦
已經講明店舖部機會留客人喺嗰度 check-in 嘅記錄 31 日
窮撚先買嚟用wtapp
有錢撚買iphone 3g
邊年Apple未死過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞