APPLE 正式宣布 為 iPod 系列劃上句號 現貨售完即止 每人限購10部

253 回覆
148 Like 21 Dislike
太空灰32無貨
買部比個仔玩下又幾好
出返iPod classic仲多人買
蘋果咪就係仆街在呢度
死霸難霸做壞個市,整死晒啲對手
跟住無利可圖嗰陣時,打撚理你班用家死
以前iphone ipad 未有咁功能齊全嘅時候 出左部ipodtunch 翻學玩 幾過癮
最少買 128GB $2499
32GB 冇咩用
加左句野,心理上要搶先有
ipod classic 仲有冇人吹奏?
真心ipod touch仲有咩用
我唔係果粉
但我一定會狗衝去買

iPod classic 同之前出嘅iPod音色/調音真係好難喺第二個牌子搵得返
去旅行拎黎後備, 影下相幾正, 又輕又薄
ifun:行ios=神機
If you ever feel useless, think of ipod touch in 2022📱.
- LIHKG Casey Stoner
買過幾代ipod
冇買過iphone
仲要咁貴
拎去買SE / iPad啦
以前買部 4代有 retina display 主力聽歌,個音樂 UI 勁靚,打横部機,成埋CD 封套出現,又可以感受下ios 流暢度,有好多獨家APP
IOS 同 an 機 差距好大 ,好多game,APP ios 出先。
冇錢買IPHOHE
就係cut 左耳機位等ipod有存在價值
而家都無左cover flow
中學雞個陣無錢買IPhone 就買IPOD雙修
咁就完咗
如果唔想人煩住曬,買部3310+ipod聽下歌,碌下ig,分返開電話同娛樂功能,好似都幾好
無clickwheel叫乜嘢ipod....
要帶兩部機出街諗起都煩
咁以後唔該生生性性搞好iphone嘅音質
Plus 轉咗max咁出啦
啲人鳩up 話14都會出max
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞