APPLE 正式宣布 為 iPod 系列劃上句號 現貨售完即止 每人限購10部

253 回覆
148 Like 21 Dislike
散貨
送俾我都唔要
出面retails大撚把死貨
仲好意思話限10部
你話限2部都話駁啲YouTuber做吓話題呀

iMac 27”已死 + iPhone plus系列已死 + iPod都死埋
= Apple真係已死

不服來辯論
iPod 20年歷史劃下句號 蘋果決定停產

蘋果周二(10)日表示,將停止生產第 7 代 iPod Touch ,這是 iPod Touch 自 2001 年 10 月首次上市銷售以來最後一批產品,未來將繼續賣到庫存結束為止。

多年來蘋果已發布好幾個版本的 iPod,但這款產品逐漸被其他設備,尤其是 iPhone 所取代。這讓蘋果開始在 2014 年逐步淘汰 iPod 型號,當時先停產 iPod 經典版,隨後在 2017 年停產 iPod Nano 和 iPod Shuffle。

此後,iPod 作為較便宜且流行的 iPhone 替代品又撐了幾年,最近一次更新是在 2019 年,售價為 199 美元。然而相比之下,蘋果最便宜的 iPhone SE 售價為 429 美元。

[img]https://cimg.cnyes.cool/prod/news/4870199/l/7eb4fa0cce98857219b08568a30f5ed7.jpg[/img]

https://amp-news.cnyes.com/news/id/4870199
其實有iPhone 仲洗乜要iPod
做唔做到安心出殯機
買部se唔好
出部復刻iPod classic 應該好多人買
3.5mm
連轉型玩Hi res 音質都費L是,無大錢搵即cut。
早幾年前買咗部新機,唔知點解差極電,個電量🔋顯示都係紅色。問過Apple Store啲人,佢哋話正常其實係咪唔正常?
ipod classic就買
乜原來仲賣緊
我都想知 裝唔裝到?
我當年買iPod touch 第一代
(廢腦係老古董由第一代iPod 用到iPod video)
都已經係為咗用Bluetooth headphone 啦(唔係耳塞,係headphone)
IPT 又無電話function
要 3.5 頭做乜
得,但點都要有個apple id 登入咗先down到
用唔用到 apply car play
想買返部product red
咁耐一部ipod都無買過
死gay cock唔撚轉型做DAP
裝到,用緊i pod touch 5出殯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞