下任Doctor Who人選

485 回覆
53 Like 124 Dislike
我想要11th
想睇amy同rory doctor 仲有冇機會見返佢地
剩係睇過weeping angel
隔咗十幾年仍記起劇情
雖然RTD係nuWho最紅嘅年代
但好記得當年啲classic who fans成日屌佢玩煽情搞到好soap opera

依家LGBTIQ+再加soapy 嘅doctor who唔知市場反應會點呢
其實唔說教味濃係可以接受嫁wo
好似大家都睇慣captain jack bi住咁周圍flirt人咁
終於變返呢個髮型
captain jack都講緊十幾年前我啲gay佬阿叔當年睇得好開心
點知依家啲連登仔
等多三十年香港移民下一代先有機
無計 而家說教味太濃係令人卻步既
RTD個陣慢慢滲d 野落去係易入口好多
見到authur (Rory)殘咗好多
karen(amy)反而還好

不過要佢哋回歸係咪要等Moffat返嚟
11th同amy大把電影拍,邊會返
想啫咁David teninches都可以返嚟囉
amy成日拍爛片
但RTD今次搵個變性人黑人做Rose
真係好期待出街個反應
好似無講實個個係Rose Tyler?
睇下RTD點扭橋

woke 到 "The message" 重要過劇情先係問題

老老實實就算揾RTD番嚟都隨時比BBC整死
sorry
見john barrowman又諗起佢近年先畀人話佢當年職場性騷擾
(當年訪問都成日話佢係片場拎條鳩出嚟)
咁又係
RTD條友…
9成9都係clickbait
RTD回歸無耐就有傳過類似嘅劇透,個陣仲以為9UP
"Johnny B. getting his cock out"

以前以為gay joke嚟
Tenant應該係60周年會出場
好似day of the doctor咁
應該以後都唔會見到佢回歸dr who
佢自己有講性騷擾單嘢爆出黎之後冇人搵佢做節目,做緊既都炒左佢
再下任就係TS
大愛左膠好野l
個flow似10仔得翻自己一個太悶去某個時間點探Donna佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞