下任Doctor Who人選

485 回覆
53 Like 124 Dislike
RTD要點扭橋先可以令Timeless child not canon
聽講本身淨係想做companion
佢話冇睇12th同13th,但係睇黎連11th都冇睇晒
Husbands of river song度叫唔叫做左一陣
扮第一次見到tardis 同有得講it’s bigger on the inside
冇野係冇可能
好似你有部tardis但偏偏番唔到manhattan 救amy
12叔有集Christmas special想返mamhattan
結果粒石比個死靚仔食左
係咪番去接走amyrory?
Superhero special
應該係
個期佢先偷雞救完Clara再又偷雞同River 過左24年
其實偷雞救埋佢兩個都無話唔得丫
就係River啱啱上咗路12唔開心諗住去揾the Ponds
最衰都係條死靚仔
我覺得12適合做 time lord victorious果類黑暗劇情
12 & rtd呢個組合會好撚正
幾時出返Valeyard
fan boy mode on

好撚好笑
有個訪問問Capaldi最想見咩嘢敵人

“Mondasian Cyberman"

願望成真
其實好多屆doctor都唔係sell 外型
黑人做都無咩所謂
今屆個女doctor太煩膠
Bill
Peter 有話Mondasian Cyberman重制版唔應該加手套
用返真人手先夠creepy
但唔加手套會穿橋
psychic paper
10個陣佢已經入過tardis
記得睇過花絮佢拍個集個陣已經勁興奮
個陣佢應該無諗過自己之後會做doctor
Pompeii
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞