下任Doctor Who人選

485 回覆
53 Like 124 Dislike
十幾年前要上人人到down字幕黎睇
Donna 同river 唯一一次相遇係係圖書館,Donna 中途比人upload咗,佢地都無乜互動
本來都好反MS 但最後變左最愛既一任doctor
The good things don't always soften the bad things, but vice versa, the bad things don't always spoil the good things and make them unimportant.
I don't want to go
請唔請得起
11係同短腳Clara
馬國明
以前覺得呢套野好勁,可以換人演,但又好合理
我初初都以為我追完會ok 13姨
但唔知係佢演技定劇本問題(or both)真係完全冇好感
開始懷念13姨
有黑人反而唔想睇
……

好掛住12
Dr. Who我係會將分數比晒偉大嘅配樂師 Murray Gold
Pond’s family 呢?
最記得 DINNER TIME!
Peter Capaldi勁撚正wo
口頭禪係shut up
明明係clara
8,9,10覺得做得最好 8引左我入坑 10係高峰紅到美國…

另外最鍾意Master Missy可能係Mister唯一一次做好人
Sorry好似好多人唔明我想表達咩
我話啲companion唔搞曖昧都可以好好睇
Donna同River Song都係唔會同Doctor有得曖昧嘅助手例子

至於男doctor同男助手曖昧… 觀眾受唔受就唔評論
River Song唔會同Doctor有得曖昧!?
佢老婆黎wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞