下任Doctor Who人選

485 回覆
53 Like 124 Dislike
當年好鐘意David Tennant既doctor, 搞到拖左排先睇Matt Smith,點知又好好睇
可惜去到Clara Who,加埋最後生去到呀叔,真心追唔落去
要管人地ship邊對cp咁惡
咁我like 11clara 12river唔得既
一定要跟你喜好先叫有睇過套劇?
當年我都係咁諗
但睇睇下peter叔都幾好睇
不過最吸引都係DT同小11
有咩figure出過?
Sorry
不過跟劇情睇,Clara係單戀11而11係唔想
13姨figure
姨有barbie(好貴,靚的)
cyberman都有出過
唔係黑女人已經要開香檳
hell bent
算係近年dw最深刻嘅一集
之後冇睇了
12好正㗎 劇本嫲嫲但一樣交到戲 你睇13就知啦唉
正解 心裡面諗緊佢無regenerate都就咁死咗
都叫ok
唔駛比cc嗰time child毀我童年
有無解話
點解以前嘅dorctor可以繼續老落去
耐唔耐客串
kidney果期劇本根本發揮唔盡佢
前幾代都有神ep尤其係10th
十二叔根本就好好戲,一話轉女人嗰陣我已經即刻斬纜

我重好記得當年十二叔嗰陣去卡迪夫城玩dw experience,好撚正
依家係女人
未入都估到係黑
下次會係自稱he/him/his嘅TB
lm
其實佢真人係咪基?

睇完sex education一直覺得佢真人都係同個角色一樣性格同都係基
梵高嗰集真係冇得輸
好鍾意11帶梵高去個museum嗰幕 聽住人地比佢嘅評價然後個反應熱烈真係冇得輸

Moffat編劇真係腦洞大到 好多都好高質
之後再睇dt 既jessica jones 同good omens
Tardis我有部係屋企
有聲仲識閃閃吓
原本想做fans club祕書
結果被bbc fans club 職員串
最後竟然做左Doctor Who
I'm Doctor Who now!
黑女人晨早出過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞