[InSomnia]Dreamcatcher討論區(27)-等待了1924日的首冠 MAISON榮獲兩台冠軍粗卡

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
追星po都分化
你覺得咁樣話自己鍾意嘅Artist都得嘅,咪繼續同佢一齊囉。調轉去隔籬Post咁樣話人粒星,俾人屌死咗屍都唔使執啦嘛。
我認我講笑講over左
我都認左衰啦 佢唔接受姐
佢block左我 我都會block佢 呢件事over左
唔洗理我地兩個 繼續討論番dc
由頭到尾得佢嘈
想知佢見到某啲po嘅癡線佬又或者愚台班無腦色狗會唔會都係咁認真
可能你接受或者鍾意俾人話WJSN啲女?我就接受唔到喺InSomina嘅地頭咁樣話DreamCatcher班女囉。

而家只係講緊好簡單點支持同保護自己鍾意嘅藝人,連佢哋係咪其他嘢做錯/表演唔好嘅善意批評都唔係。更唔好唔使攞其他版,其他Post做錯誤類比,spin錯焦點。
講到咁「分化」,你呢幾個又唔Post番DC啲近況、相之類出嚟?

佢自稱係森nia咋,言行同黑粉/haters有分別咩?調番轉呀,咁都唔出聲嘅話,係咪身為森nia嘅你哋要反省吓自己呀?

Copy我tg比佢 叫佢仲想嘈入黎嘈
唔係想鬧交
想講呢個po已經咁少人 雖然我有時都唔讚同佢有陣時啲言論
但我都見到佢成日出現搬啲dc嘢過嚟 好努力咁想討論下dc嘅嘢
討論區有時就係講下笑討論下㗎啦 唔通仲要定義乜叫森牙 邊個唔係森牙?
咁我都係Ujung 唔係森牙啦
如果淨係貼相咁就唔洗上嚟睇啦
我睇ig 睇weverse唔好咩
我明白你嬲咩 每個人對講笑嘅底線都唔同
但搞到好似時事台咁喺到追擊人 乜嘢都blocked blocked 乜乜唔好理條五毛假膠
咁樣呢個po仲有咩意思
作為開皮元老死老野 ... 呢版當年直頭根就係隔離宇少分裂出黎添 ...
kpop 台不嬲塘水滾塘魚黎黎去去果班人 ...
都係果句入黎講野吹水正正正常 ... 咁佢係出面姦淫擄掠都唔關呢度事 ... 私下有咩恩怨唔好係度開片就得 ... 入得黎大家都係 insomnia ...
無咩好嘈 ...

就咁 ! 熄燈唔該 ... 大家可以繼續跳舞聽歌同打 J 喇 ...
依加佢地直播係咪轉左用Weverse?唔再用vapp?
同問 

有無得剪綵
好似係weverse vlive combine左
黑髮正
嘩 好靚
祉攸連藝術體操都識嗎 
https://www.instagram.com/reel/Cg4ARDxjYQb/
大米去睇少時打歌未
娟好似係太妍飯,可能都跟埋去睇?
東都係SONE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞