點算?老細誤會左我英文好好

430 回覆
6719 Like 96 Dislike
諗起早幾年公司Anal Din抽中咗大獎
仆你個街禮物係同鬼佬CEO共進午餐
望住格離枱抽中一千sogo券二獎嘅喊L咗
緊張到我幾日都失眠
最後到食飯果日頂唔順call sick
仆你個街CEO腥E貓嚟慰問話再約過
最後到有食到但成程yesyesyes
巴打係咪特登逼我查字典的
笑死 邊個諗出黎
有無諗過唔係個個想同ceo食飯
就算係香港人ceo都好撚大壓力
何況仲要鬼佬
No bullshit let’s go
Morning folks
Today is Cantonese culture day, 由呢一分鐘我只會講廣東話
幾錢?有冇3字頭?
拎個屎忽出黎
First of all, fuck English. 都係用返中文。
鬼佬唔係咁諗
個個以為自己係畢菲特
five demands??
包埋女就話啫
之前打英文信靠GOOGLE打
腦細睇完同上司講話我打得幾好
之後可以俾我負責
真係痴撚線公司
絕招:well…望住個鬼佬what do u think about this idea?
€}*}$$|*|?{*{**{
ic,sounds good, 望住另一件鬼hey guy could u share your point?
€#$}$}*{*{$}
無限loop之後有人想收工就會講啲嘢打完場
邊行呀?check晒啲術語先啦
背左去囉 預埋人地問咩問題 完
大膽d 操熟d講就得
咁似我 Netflix 都唔識串
兩日放工喪背實夠時間

要背埋gesture 同互動位

不過怕你到時洧底過唔到心理關口

不如考慮自拍YouTube 咁到時播片可能過到骨

你老頂問你你就話自己怕羞話開會要面對太多人
個日扮失聲,whatsapp 老細 唔返工。

我就in果時露晒餡, 其實就係跟唔到佢地啲語速,所以問咩都唔知

今次係你表演嘅大好時機啦
屌佢真係咁撚樣架
點解無人信
無錯,佢講完就講句:thank xxx, good stuff. Any questions for xxx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞