點算?老細誤會左我英文好好

430 回覆
6719 Like 96 Dislike
由細到大英文都好撚柒屎

話說呢幾個月食正肺炎可以online interview
心諗fatfat啦 可以一邊開cam一邊跟稿讀
最後都如願以償 好快有offer

入去簽約個陣老細竟然問我英文點解咁流利
我心諗: 唔撚係掛?流利?由細到大英文都未合格過喎?
開頭我仲好開心啦,屌比人讚喎

點撚知入到去 間公司日鳩日都要同啲鬼佬開會
我次撚次都成個grad din毒撚咁坐係度
成個賓賓咁yes yes yes
完全唔知佢地up wt

直到今日 老闆捉撚左我入房
原本以為佢會屌柒我或者炒左我架啦
屌!點知佢同我講 叫我唔好咁緊張
知我英文其實好撚掂
仲叫我過兩日開會露兩手
比個c位我主持大局

我依家真係呆撚左
過兩日就要開會

請問各位巴打有乜方法
兩日內將一個英文拎2既人變5**
就係咁囉
背稿
sick leave la
利伸啱啱打grad din都要上網查
事但啦我都試過
幾好笑 9/10
真人真事
I go to school by bus
係咪含左?
I agree with you
Me by foot
這裡是中國,請說中文,操你媽逼死洋鬼子
老細示意圖
Sick leave
Um…so next page
咁似老母以為個仔入左kongu藥劑果篇
So….then?…..good good good……what the next?….
I go to school by bus
well, what do you think, XXX?
I agree with you.
同老細講
They are all talking about shit
That‘s why i didn't say anything
So in this page ,um we can see um , and than next page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞