點算?老細誤會左我英文好好

430 回覆
6719 Like 96 Dislike
有冇得直接同腦細講其實自己啲英文唔係咁好,同埋新入職未有信心c位住?
之後慢慢再學好英文。
直接講啦,如果佢係好老細,唔會睇你唔起,會體諒架。
你同老細講 問題不在於你 係d鬼佬唔識英文
are u we and us
真,最緊要你老細唔屌你
講多幾次大膽咗就會順
成龍一介老粗去到荷里活都周圍做訪問,你唔會屎得過佢
調返轉諗 有危先有機
難得腦細唔屌不特止仲睇好你 就趁呢個機會練好英文 終身受用
Ya ya i agree with you
Yea yes you are right
Um…You are right i agree with you
老闆可能比信心你
屌你又幾好笑,
一係開會就即刻扮冇wifi啦
點解可以咁撚好笑
好過上次啦樓主
今次你有成個禮拜比你背稿
再之後點?
樓主c位做成點
你問吓比卡超 你哋個經歷都幾似
當有鬼佬問你野 你聽唔明
你可以不停講

I think the echo here really makes...it not easy to...to....to hear exactly.......

I think the echo here really makes...it not easy to...to....to hear exactly.......

終於有啲好笑嘅潮文
只能背稿
點都要頂硬上啦
Hi, We and us, you understand la, we and us , friend, no need talk la
跟本上司知樓主乜料,面試都知你睇稿讀,所以搵機會俾你練
勵志PO
樓主今個禮拜係咪又含
冇曬下文啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞