點算?老細誤會左我英文好好

430 回覆
6719 Like 96 Dislike
請個英文好既朋友開會坐側邊
認真 你搵個藉口推咗佢啦
語感呢家野要浸 呃唔到人
都好
起碼多啲時間練習
好簡單
問你乜都 yes, agree
DLLM笑撚死me
I dun know English, can you speak Cantonese?

一直狂loop 應該ok
飲兩啖酒上到去就喇喇聲啦
冇, 因為真係好屎
偉文你點睇?阿迪你點睇?
做主持緊係學下超級大傻仔係咁交波畀人啦
認真答 想唔柒嘅話 未諗清楚唔好開口 扮諗緊好過喺度er er er
你估你老細傻架咩,擺明冧你啦
你講中文都win 架喇
樓主上黎報告下今日點
俾幾句ching諗諗:

如果手上無資料/唔想答住

I am not sure, but let me get back to you when I check my records.

如果問你意見

Its better to stick with what we agreed on, see slide X (跟ppt slide照讀)

如果無你有無問題

Im all good
Yes this, not this
We and us
樓主點呀
死得未
結果點
[突發]李家超團隊深夜聲明為「我和我們」口號辯解 呼籲尊重差異 容納意見避免矛盾
https://lih.kg/2994685
雖有不同的看法,但可尊重彼此的差異,這才是多元的社會。只堅持自己的想法,容不下別人的意見,社會的矛盾衝突必然很多

引用畀你老細睇,之後個會隨便發揮就ok喇
Right right right I think that’s a brilliant idea. Email be after this and I can get the team to look into it thanks
本身唔係好想講架啦
不過循例同大家講聲啦

咪含左囉 仲可以點姐
咪口窒窒
每次dead air先知原來講到我個part囉
過程就唔講啦 唔想面對

屌奶星 完左之後德斌又走黎拍我膊頭
話我講得幾好 以後放心交比我
屌佢老母啦 佢見唔見到啲鬼佬面色幾撚差呀
個個開完會bye都唔講直接走呀

然後我老閪都話自己未handle到啦
屌佢老母佢話我啱啱黎 啲野唔熟正常既
仲話相信我英文能力絕對無問題 下星期繼續

聽到呢句真係喊出黎
點先可以脫離呢個無限循環

好少事啫,反正以後個個星期都準備含,當俾個機會自己練英文德斌又唔屌你,怕咩炒車
呢三日假睇friends , 聽BBC , 日日溫書做功課啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞