【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】 2

168 回覆
15 Like 2 Dislike
上文題要: Vivian再次自動送上門同家明做愛,家明被含到就快頂唔住要射出黎。

【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百四十五章】

【家明視覺】

「啊….」我真係就快唔得,數質數! 數質數可以分散注意力令自己可以延長一下射精既時間! 「慢一D… 你太勁搞到我就快射….」真係太爽,好想直接就射入去Vivian溫暖既小嘴巴之內。

但係獸性被我理性制衡住。 一諗到vivian既性慾同主動,我可以預期佢之後會要我插入去佢蜜穴之內。 咁少不免我都要同佢Kiss下… 但成口我既精… 又要咀佢咪即係自己射入自己個口….? 我L嘔心。

但叫vivian吐左佢「啷」完口先再同我做,感覺好似對vivian好差又唔專重佢一樣。

其實係某情度之上… 我真係對佢係有愛,只係內心真係好怕自己再之受傷。

「1, 2, 3, 5, 7….」默默地心念質數中。

「唔..唔…」vivian完全冇停口既想法。

我真係頂唔住…只係數左幾下就到左極限。 唔可以…. 唔可以射住… 咁快就比佢含爆好失禮… 「等一陣…」我一手按住vivian個頭想佢停上搖晃頭部既動作,腰部立即後移將小家明退出Vivian溫暖既小咀。

一下子刺激感消失去了「呼~~~」我鬆了一口氣,待小家明冷靜一下。

但估唔到vivian冇打算放過我,仍然想吞噬小家明:「唔準拎出黎~~ 我要含爆你…」

「等陣…」 佢既口技真係好利害… 到底佢有幾多經驗? 之前有過幾多個男伴? 我開始有好多聯想,到底Vivian係唔係真係冇呃我就只係得兩次拍拖經驗?

佢接受到同我咁既關係,到底佢係唔係好隨便既人? 上次我見到係太子佢同果個男人一齊坐住車係酒吧飲野,之後佢地去左時鐘酒店果邊…真係冇下文??

「啊…唔好啊..」Vivian一邊張開口另一邊右手搖晃住我既巨龍!! 一時我鬆懈左就係咁被Vivian Chok左兩下就射左出黎。

「嘩…啊…. 依…」 巨龍終於噴發出龍涎,一一射到Vivian可愛而又淫蕩既臉上。 「旅人…依….」Vivian係未有準備之下被我顏射左….

精液噴到眼睛同鼻樑之上再漫漫流下到小小的嘴唇再滑下到下巴…. 「唔… 好多啊…」Vivian右手仍然放係我巨龍之上,左手忙著擋住下巴上準則滑落到床上既家明子孫….

「對唔住… 我真係頂唔住射左出黎…」 但真係好正… 冇諗過真實之中可以顏射…仲要係顏射左女神級既女人。

「衰人… 射到我成面都係…」 右眼被精液噴灑到打唔開,單起一隻眼咁講既Vivian個樣好淫賤:「…要罰你啊。」Vivian右手漫漫搖動我仍然硬著既巨龍一邊張開口伸出脷移向仍然沾著冉精液既巨龍。
終於等到
係文呀響巴
【從毒嬲變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百四十六章】

【Vivian視覺】

我發現自己好似已經放低左自己底線。到底係幾時開始放低左?

自從第一個男友Johnson出櫃後,我發現男人原來係唔可信。佢竟然當我係測試工具一樣,試下自己到底係唔係鐘意女人。我一直認為自己好靚可以吸引到男人,但估唔到竟然輸左比個男人。

之後既Wilson,一個貪新忘舊既死雞蟲,得到我既身體後玩厭咗就去追其他女。更令我失望既係比我見到佢去日本山大廈叫雞。

本身想搵個人去安慰自己,而等左我一段時間既Sampson,佢最後竟然等唔到我而同左另一個人一齊…而最反感既事情係Sampson同我講可以同佢女朋友分手而同我一搞野。男女間感情原來係咁兒戲?Sampson係一個可以隨便搵女人陪既人…?又或者佢只係是但搵個女人左伴侶要去解決性需要?

之後無論讀書定工作,身邊出現唔少既男人,都係用下體諗野,一係想用工作上便利去迫我就犯…但都被我一一拒絕了。

直到我見到家明…我記得佢係當日我極度失意時係灣仔開去尖沙咀輪船之上既男仔。家明外表俊俏外型健壯,令我留下深刻印象既係佢對住電話上一個叫Kristy既女仔msg痛哭…我覺得佢係一個對愛情認真既人。

冇諗過我會係幾年後係依間公司再見到佢…果刻我心信係緣份將我地兩人拉係一齊。家明同我一齊去食LUNCH,果一刻我真係好開心,覺得係上天比一個機會我再次去相信愛情。

但…家明都係一樣對我作出性要求…係我地仲係一般同事或朋友關係係時候…

對男人原來唔應該有期望…

家明當日係輪船上痛哭,我以為世上仲會有男人係好人,仲有一絲希望…只係冇諗過原來男人都一樣…

係我再度失望迷失之時,師姐Christy搞結婚大事之上竟然認識左另一個賤男人阿成…
原來Vivian係咁樣識家明㗎
睇返上一個post 有題過
就係知太耐冇update所以重溫下
黎個投票,到底大家想唔想女主Vivian係清醒嘅情況之下同阿成發生關係?

(會打出同阿成搞野內容。注意,套已用完,會被中出。)
唔想
聽朝9:30結算,會返工作落去。
唔想
點解唔試下呢,反正都係甜故
你都知呢
終於翻嚟
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百四十八章】

【vivian視覺】

「Vivian 估唔到你會咁主動係上面騎住我,係下面望實你對波CHOK下CHOK下真係冇得頂啊。」阿成嗚前個頭用條脷磨擦左邊有少少敏感而硬起左既乳頭。

「…」雖然我對阿成冇咩好感,但係佢咁樣刺激我對波同玩弄乳頭又多少會有少少感覺…我閉上眼睛試下唔去諗依家係比阿成吮梗乳頭。

身體自主… 反正尋晚都同左佢左過,雖然冇記憶但身體做過愛後既殘留感受仍然存在住。 閉上眼後我可以感覺到自己對性既需求… 似乎尋晚我冇知覺下做左3次後仍然未足夠? 定係真係太耐冇做過愛,經過尋晚之後我禁慾多年既性慾終於再次被激起呢?

「啊…」閉上眼去幻想住同人搞野…我諗起既人係EX BF Johnson… 我第一個男人。 但佢只係出現左一下我又諗起佢係基佬,已經同左nelson一齊去左外國…

飛快地Wilson師兄出現係我幻想中。 佢一邊用力奶我粒LIN另一邊就放隻手去摸我下身小洞。

酒精影響未有完全散去,幻想加上真實的觸摸令我情不自禁地呻吟起黎:「唔唔..呀…嗄…」

「Vivian… 你真係好淫賤啊,叫到好似AV咁啊…」講野既唔係Wilson而係阿成…

我突然被佢既聲音所驚醒過來。

「唔好啊…」我一手推開佢。

阿成被我突然推開而嚇到了:「做咩事啊?」

「我…」我想講我唔想同佢做…但一諗到尋晚先同佢做完3次,如果話依家唔想做好似有少少怪,我怕佢會死纏住我迫我同佢做:「我唔可以唔用套啊。」

話口未完我已經立即落床去搵返我既衣服穿上。

「下… 但我仲未夠WOR, 你尋晚搞完都仲話想再黎多次既。 我叫酒店拎套黎咪得囉。」 阿成已經伸手去想打電話。

「唔洗啦。我個頭好痛冇心機做。」我好想快D離開依個人,我唔想咁同一個唔熟既人有過咁親密既關係…. 佢唔係唔靚仔,但好似心裡唔太想同佢做… 或者係我心入面有左另一個人。

唔知點解突然會諗起家明… 雖然佢都係一個賤人話要同我搞野… 但相比之下,我會想同家明… 雖然佢同我講想同我做愛,冇講想做我男朋友。 但就係唔知點解家明對我講咁離譜既野,我依家都原諒左佢。

依一刻我仲有少少後悔點解我當時冇應承同家明搞野… 反而傻下傻下飲大左同個識左冇耐既人做左愛….

我已經唔想同佢講太多野,奪門而出離開左時鐘。
有文,推
竟然真係反cup咗
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百五十章】

【vivian視覺】

「喂死女包,尋晚冇返黎你死左去邊?」 阿媽係門外大聲嘈,因為我尋晚冇返黎訓佢又發癲。

佢一直以來都係咁對我,自從有左細佬之後。

望一望鐘,3點。 我訓左四個鐘都冇就比佢嘈醒。 佢係門外不停拍門話我出去做咩唔返:「搞咩搞到唔返黎,你去做咩啊? 下? 做雞啊?」

自從我大學期間係宿舍過左幾年唔洗比佢管束既自由生活後,我就返左黎依個地獄… 好唔想留係度住…

換好衫後我行出房門。

「死女又出去街? 做咩啊? 著到咁又短裙,又去做生意啊?」

「喂… 你唔好咁講野啦…」老豆係唯一會幫口既人。 「阿女老豆同你一齊出去啦,陪我食下野。」

「好啊。」係屋企度,我絕少同阿媽有溝通,同阿爸算係有計傾。

「死女包,成日掛住出去溝仔,冇L用…」臨出門口前佢仍然係不停口咁話我。

「唉…阿女…知道你辛苦啦…」關上𨋢門後阿爸先開口:「阿媽係咁你唔好怪佢啦…」

「得啦阿爸,冇野啊慣晒啦。」

「最衰係我,當年關住做野唔係屋企,將你同細佬放低比你阿媽一個睇住… 如果唔係佢都唔會咁大壓力係咁話你。」阿爸自從我畢業後開始冇咁搏去工作。

「唔好咁講啦,關咩事。 你要搵錢養頭家。 係阿媽佢唔知咩事成日發神經姐。」

「你有冇怪佢成日錫係細佬… 唉…都怪老豆成日想追仔… 一有左你細佬你阿媽就…」

「冇野WOR… 真係OK 」多少我會有少少介意細佬出世令我被受冷落,但我冇怪細佬,唔關佢事。「我都明你地感受既,阿爸你唔好介意,我真係冇野。」

事實上,細佬出世後,我亦因為阿媽成日話我而反叛多左。 佢越唔鐘意我做既事,就越令我想去做。

「阿爸,我想搬出去住啊。」

「下… 唔好啦… 出去一個女仔咁危險…」我係阿爸眼中始終都係一個小女孩。

「阿爸,放心啦我咁大個人,之前係大學咪又係一個人生活,點會有咩危險。」講係話一個人住,但實際上係同EX一齊生活…

「點同啊,之前你係學校住。 你依家講梗一個人搬出去住啊,點都有危險架,夜麻麻一個女仔有咩事點算….?」 爸爸顯得非常擔心。

「冇野啊。 我搵人同我一齊住咪得LOR…」

「下… 邊個啊? 男朋友? 你係唔係拍拖啊?」佢一臉憂心的問:「啊… 阿女你尋晚冇返黎,係唔係… 同個男仔過夜啊…下????」

「唉啊,你咪咁癲啦。 尋晚唱通宵K啊。」 我暗自抹一下冷汗,又回想尋晚零碎片段… SHIT!「阿爸,我梗係搵女仔一齊住啦…」

「真係?? 唔好呃爸爸啊… 你真係冇男朋友?」佢見我未有回應立即又再追問:「阿女你咁靚,點會冇人追啊? 話比阿爸知啦…」

有時佢真係好似一個小朋友咁,有個關心我既阿爸其他幾窩心。

「哈哈…死八公,唔同你講。」我故意唔同佢講,一個快步走出𨋢。

「喂啊…」爸爸急忙追上:「即係有拖拍啦? 係唔係啊? 咩人黎架阿女… 係唔係同事啊? 」

同事… 如果係真係佢,應該幾唔錯…「冇啊傻佬,真係有先同你講啦。」

「係唔係真架? 真係冇? 有你同阿爸講啦喂… 阿爸唔會比人蝦你架。 你快D話我知佢係邊個? 比我睇下佢係唔係好人…」

「你好煩啊。 係唔係食野啊? 死八公。」我沒好氣:「去金園好唔好? 想食蛋撻啊。」

「好好。 去啦。 嗱…坐低講比我知個男仔係點WOR…」

「唉… 你真係煩個阿媽啊…」我苦笑一下。

「唓… 唔講算。」一臉不悅的阿爸自顧自的行開。

我一手撓住阿爸:「唉啊~ 真係冇啊。 有拍拖就一定會同你講OK?」

「呵~ 好啦。 信你。」爸爸微笑一下。

如果…可以將家明介紹比爸爸,我會好開心…
Push!
有劇情推進
Push
文啊
Vivian同家明修成正果可以嗎?
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百五十一章】

【Vivian視覺】

「唔…金園蛋撻真係好正…唔… 食兩件真係唔夠。阿女… 會同邊個share住啊?」阿爸邊食邊問我搬出去住既事。

「好好味啊,要唔要外賣兩件返屋企食啊?」我回避唔答佢問題。

「好啊。 但你到底想搬去邊同邊個住? 係唔係男朋友啊? 下…」阿爸飲一啖奶茶再問。

「啊~~ 唔咳想叫多一件蛋撻比佢。」我真係唔想答佢,因為自己都係比阿媽瀲親頂唔順先有搬走既諗法。

「噢~ 你唔食既? 唔~ 個男仔係點架?」

「冇拍拖啊…」

「下? 真係???」

「冇…」 我真係冇男朋友。 尋晚係one night stand… 唉…

「咁都有人追啦…?」

「… 冇人追啊…」應該係冇? 對我有意思既都係想得到我肉體…

「咁都有對D男仔有意思下話??」阿爸又邊醒目,一邊再食新黎既蛋撻再問。

「唔… 冇啦。 做野咁忙,冇時間識人。」事實上,幾年我都心如止水,直到家明出現…不過佢對我既態度令我好難理解… 提起佢我又想起佢尋晚搵過我,到底咩事? 係唔係應該搵返佢? 但岩岩先話佢想同我搞野鬧佢係衰人,依家佢搵一搵我又想打比佢…唉…

「唔… 真係好好食…」阿爸真係好鐘意食金園蛋撻:「嗱阿女… 識男仔呢最重要識個對自己好既人,唔好貪人靚仔啊,靚仔冇本心架…。」

「得啦… 我知道架啦。」 我知道阿爸係怕我好似中學同大學時比johnson 同wilson傷過而好傷心既事,阿爸或多或少都知道我因為男仔受過傷。

如果靚仔就係衰人,咁唔通識個唔靚仔既就會對自己好好? 邊個擔保男人一定會對自己專一呢? 又或者,我唔試過又點會知道個人對自己好唔好?

離開金園後,我決定打比家明…

之後,我就去左見佢… 本身只係想當面同佢傾。 但冇諗過,一見到家明,身體竟然會有所反應。 可能係自己冇同過男人做愛太多年…尋晚同左阿成搞左之後,就好似撻返著性慾一樣。

果日之後,我開始左同家明既不倫關係…

【家明視覺】

「衰人…射到我成面都係…」Vivian將眼角既精液用手指抹去再放入口裹,仲有唔少精液從口中流出…

「唔… 射左好多啊…」

見到Vivian 同AV一樣,令到小家明又再充血。

Vivian將面上精液放到口中:「…要罰你啊~」 之後右手慢慢chok左幾下小家明變得更硬,Vivian張開口伸出舌頭,連同掛係龜頭準備滴下既精液都唔浪費地用靈巧既脷尖舔乾淨。

「啊… Vivian 你條脷…真係好西利。」岩岩射完冇耐既小家明,飛快地又被Vivian用脷挑逗得硬如磐石。

「哼~ 要罰你快D比我。」Vivian 二話不說將我推倒床上,右手手指將陰唇瓣開,一個濕透既陰道已放到巨龍之前。

「唔用套?」知道Vivian鐘意唔用:「我岩岩射完,你唔怕出事?」

雖然Vivian用口含左陣,但應該仲會有射係上面吧…?

「你怕我有左要負責?」Vivian一手瓣開自己既陰唇,一手提起我既巨龍,用龜頭輕輕磨擦濕潤既小洞。「唔…」

「唔係…」我其實都有D怕:「怕你怕啊。」

我擔心既唔係要負責,係擔心之後會再次被背叛… 怕動真情會更痛苦。

「唔~~」Vivian用我既巨龍左右搖晃,對自己既陰核進行輕快既刺激…「…啊… 你條條搞到我下面好high啊… 啊… 你唔想入黎咩?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞