【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】 2

168 回覆
15 Like 2 Dislike
等你
推推
Pish
push
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百四十一章】

【Vivian視覺】

我回應左家明後,就再次開始了我地兩人之間既對話,一切就只有我地兩個人知道,係我地兩人既秘密。

我知道自己行左一條錯既路,自己只可以背著陽光同家明去左唔見得光既事情。 男人一知道自己可以有免費餐就唔會想負責任。

男人既想法我都好清楚。

雖然自己心底係好想可以同家明認真地去愛,我唔知呃自己冇去期望過。 但我更怕自己會受傷害…我只好認命去接受…接受一個自己鐘意既人提出既一個過份既要求。

理所當然地,我再被約出去見面去。 以飛快的速度梳洗化妝過後就去見家明。

自己真係好犯賤。明明自己一直好唔鐘意男人唔專一玩玩下,明明自己對愛情一直好認真。 但宜家偏偏自己就接受家明依個賤人… 偏偏自己就係要鐘意賤男人。 我只可以呃自己每個男人都係唔會認真… 起碼對自己唔會係認真。

我知道有唔少女人都得到另一半可以結婚過美麗既人生快樂美滿地生活… 但我知道自己唔會係咁… 只怪自己命生得唔好吧!?

又或者我應該話自己太叻,已經看透所有!!!

10個男人9個滾,1個仲諗緊。 有幸福婚姻既女人,只係蠢女人,以為自己老公對自己好好,冇出去玩女人,但實際上就約左另一個女人偷食緊。

反正都係會偷食,就不如自己做個壞女人唔好去愛上衰男人好過。

我要學識愛自己更多,只要理會自己想法就可以。

「賤人!」 我看到家明係D2 place 門外等我,我刻意係車站企左10分鐘先出現:「咁早就到既。」

「下? 」家明一面無奈的:「咁我掛住你嘛,咪一早到。」

我冷笑一下「你條死咸虫,唔好以前我唔知你諗咩。」

「下?」佢又係無奈的表情,有點可愛迷人。 同佢玩玩係好既選擇… 反正自己已經好耐冇同男人一齊發生關係,要發展做SP就同一倨樣好少少既人好合理。

「好肚餓啦~」我拉住佢手臂行入D2 place:「行啦,上去食?」

「係啊…」家明慢慢用左手想拖我右手。

我冇反抗佢,冷靜地問佢:「你隻手做咩事? 」

佢理所當然地答:「拖你囉。」

又唔係拍拖… 其實拖住我感覺好似又有少少怪,但我都扣實佢既手指感受家明既手。本來我的手是很冰冷的,立刻感受到家明的溫暖一下子傳遞到全身。

心中不禁想一直被佢拖實… 如果可以拖一世比一世既溫暖我,可以嗎?家明….

壞既男人總係特別吸引人…

女人就好似飛蛾一般喜歡撲起火種,將自身焚燒去才會滿意…

「哼~ 你唔怕比同事見到咩? 一陣搞到你EX誤會就唔好啦。」我不自覺地怪責家明心入面仲係掛住EX… 男人係多心既動物… 得一想二。 女人越多就越好。

「唔… 唔怕啦….唔….」佢回答。

佢好似仲有野想講,係想解釋自己已經唔再愛個EX又或者已經放低左佢吧?「哈~ 傻仔你唔洗講啦,你個心諗咩都唔關我事啦。」

我雖然口係咁講,但我想到佢仲掛住EX… 就總係會有唔高興… 但自己已經行左依一條路,選擇左同佢有性冇愛咁去開始…

家明,你知唔知道你個心諗住第二個女人,我係有幾唔開心啊…? 唉…

「呵~~ 我同你係咩關係我知道~ 唔會介意你點諗。 」我扮得一絲介意都無,輕輕用乳房壓到佢手臂上:「餓啦~ 你快D搵野餵飽我啦。」

只可以係用性去留係家明身邊… 我已經唔想去理會太多野… 同佢一齊開開心心去做一般情侶床上會做既事情就算…
各位我返黎啦
有冇些小前情提要?
我都唔太記得
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百四十二章】

【家明視覺】

佢問我怕唔怕比同事見到… 我內心真係有諗過,我竟然會唔想比同事知道既想法。

因為怕左,怕比人講。 怕同事問起自己同VIVIAN關係時,我冇可能話自己同佢係SP吧? 咁對自己同VIVIAN都唔係一件好事。 如果講自己同佢係情侶,我唔係唔想只係怕又發生分手後既痛苦,要朝夕被同事問長問短…

我係又想去戀愛卻又怕戀愛,唔相信愛情既人…

「唔… 唔怕啦….唔….」我回答佢… 回應得有點唔乾脆。 理性叫自己唔好亂諗,因為自己一開始已經同VIVIAN講大家只係SP,但內心卻好想好好抱緊VIVIAN,令我有點不自然地去答覆佢。

「哈~ 傻仔你唔洗講啦,你個心諗咩都唔關我事啦。呵~~ 我同你係咩關係我知道~ 唔會介意你點諗。 」

VIVIAN既回應就如同一度閘門關上般將我拒於門外。

佢看上去真係唔介意自己用SP身份去同我一齊。

其實真係自己用情太深?! 一直以來我既另一半,我花盡心機去呵護佢地,願意用我一生去換取佢地既愛,但最終都…. 我知道勉強下去都冇意義。

曾經的去全心全意去愛一個人,卻換來被出賣。

曾經我成為人第三者發生一夜情,卻換來一個好朋友好知己消失於我人生中。

曾經我係二選一之下認真地去想再去接受愛情,但一切原來都係唔真實的,自己只係一個後備。

VIVIAN… 我怕我去愛你,到最後會憎恨上你,怕你撕開了面具讓我睇通你睇通世界既定理。兩個人要一齊,我相信係要有好多福氣既人先配擁有,我或者已經係一個承受不起愛恨既人…可悲既愛情路,讓我生成今日既想法,

VIVIAN用乳房壓在我手臂上:「餓啦~ 你快D搵野餵飽我啦。」

「哼哼~ 快D食完野再餵飽你啦。」我地飢不擇食地胡亂入左一面唔知咩餐廳食野。

餐廳冇咩特別氣氛,係一間歡迎一家大細去既餐廳,附近有唔少小朋友四圍叫囂,熱鬧得來又有點嘈雜。

「哇….哇…. 我要食雪糕啊。」我身後一個家庭既小朋友唔小心將甜品杯上既雪糕掉到地上而大哭。

「WELL 好嘈。」VIVIAN傻傻的笑著望住我身後大哭既小男孩。

回望一下身後既小朋友:「真係好嘈,你好唔鐘意小朋友?」

「呵? 小朋友? 一般啦… 你都知我家人好錫我細佬。 所以我內心總係對一D細個自己好多既小朋友有一D抗拒! 」

「咁你係唔係唔會想生小朋友? 你咁唔鐘意小朋友。」 我唔知做咩事會咁問佢。

「哦… 自己生就應該唔會唔鐘意下話? 唔…. 不過都係唔會想生啦。生仔好痛架。」

「哈…」我會心一笑:「好多女人都話怕生仔痛唔想生。」

「唔只痛啊,要教都煩啦。 宜家既小朋友好古惑架,你睇後面果個小朋友啦,一睇就知佢成日用喊做武器去迫佢父母就犯。」VIVIAN分析著小朋友。

「哈~~ 正式係一哭二鬧三上~~~悠亞」

VIVIAN偷笑一下「你個死賤人,成個腦都係裝咸濕野既。」

「估唔到你又識依一D野啊下,呵~~ 咁你個腦都唔係好我好多,裝既野都唔多正經。」我反駁佢。

「挑~ 你食屎。」VIVIAN扮著激氣再補上中指「我正經就唔會仲同你坐係度。」

「咁你因為咩做坐係度同我咁好傾啊? 正經既人。」

「仆街啦你。 我食完野就立即走架啦。」VIVIAN一副不在乎的說。

「你食完就走? 唔~~~~咁快就飽啦咩? 唔係要我餵飽你咩?」我輕鬆地說:「食完飯飯就去我屋企食甜品啦~~~ 你想好似後面小朋友咁食雪糕? 定食糖水?」

「哼~~~ 」VIVIAN用腳輕採我一下:「食你個頭啊,你自己食蕉啦。」

「唔~~ 我自己食唔到蕉啊,條蕉留比你架… 今晚食蕉食到你飽晒啊。」我語帶相關的講出下流既說話。

「黃家明你好賤啊,係間咁多小朋友既餐廳講D下流野,一陣D小朋友聽到問阿爸阿媽咩叫食蕉就死。」VIVIAN恐嚇我教壞細佬。

「唓… 小朋友唔洗教都壞架啦。 你諗下你細個係小學時D同學都成日講大人野啦~~~ 你冇聽過”惠康聖誕大特賣”果D咩?」回想起細時,其實就早D既同學口中聽唔少下流衰格野。

「冇啊。 咩黎架?」VIVIAN一面認真的反問我。

大為吃驚既我:「下? 你冇聽過…竟然! 點會冇聽過…」

「我讀女校架。 女校既人好純。」VIVIAN一面認真的說。

「…」我呆了一下。

「噗…」VIVIAN同我對望後一齊大笑.。

「鬼信你,讀女校先玩到癲。」

「哈~~ 我知長洲賓客人數多~」VIVIAN邊講邊用腳輕輕撩我隻腳。

「其他人我唔知,但我係囉。」

「係咩? 唔覺囉~」VIVIAN挑逗著我說出一個冇男人肯接受既事。

我不悅的回應:「你尋晚唔係玩得好開心咩? 不知幾長~」

「唔~~ 咁又係幾好既~~」VIVIAN一絲甜笑在回味著尋晚我地發生關係既一幕吧?

「快D食啦」剛快食物送到黎:「快D食完我地就去食 ”甜品”啦~~」

自此”食甜品”變成我地兩人間既暗號。
響巴強勢回歸,求重甜
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百四十三章】

【家明視覺】

飲後甜品時間~

「唔~ 真係好正啊。」VIVIAN小小咀巴含住小小的棍。

我合上雙眼享受住:「啊~~」

「你啊咩啊? 」VIVIAN緊緊咬合牙齒咬住小棍問。

「日本版真係唔同D!」我地一人一杯哈根大師雪糕,係日本版既。「你冇介紹錯。」

平日都好少咁講究食哈根大師既雪糕,VIVIAN介紹我食日本版,真係驚為天人!!!

「日本野真係好正~~~ 我最鐘意日本野食。」VIVIAN舌尖一舔雪糕棍上半溶既雪糕既樣真係極盡意淫,一邊擺出一副可愛而甜絲絲既樣卻又不停用舌頭輕輕搖擺繞柔著短小既雪糕棍。

我好有理由相信佢係誘惑我。

「日本真係咩都好正啊~」我大口吞噬雪糕:「除左食野其他都好正。」

「呵… 女優好正?」VIVIAN好配合我既意思去將話題推進。

由本身我地未有發展成依種關係時佢同我都已經好夾,好多話題講。 同VIVIAN一齊就好似有講唔完既話題一樣… 何以… 我地會變成SP?

「呵… 日本女優正啊,但都唔及你正。 VIVIAN係世一。」口甜舌滑既我一下吻到VIVIAN小嘴上。

VIVIAN主動迎上,我地兩人四片嘴唇輕輕地交疊上。 頸椎上的香水味都漂到我鼻孔裹去「唔~~ 好香啊你。」

「呃… 溶啦我個雪糕。」VIVIAN輕輕推開我,怨我搞到佢雪糕溶了。「哼~~ 咩我正D,你當我係AV啊? 賤人啊。」

「哈~ AV果D都係做戲,我同你唔同啊。」

「下? 有咩唔同我? 你咪都係同AV D男人一樣咸濕佬囉~~~ 下流賤格。」VIVIAN將最後一啖雪糕放到口裹去。 「呃~ 你唔鐘意食啊? 仲有成一半既? 」

我檔下佢慢慢伸來既手:「我要架,你咪偷食啊。」再快手將雪糕放入口,再一手拉開VIVIAN上衣。

「哇…」VIVIAN被我快速行動嚇了一跳:「呵啊…. 唔…好凍….」

拉起佢上衣同時已經拉開佢左邊乳房胸罩,左邊乳房及鮮粉紅色既乳頭立即露於我眼前。 用充滿冰凍日本版雪糕既嘴巴吸吮VIVIAN果一粒粉幼嫩滑既乳頭。

「啊.. 唔…」VIVIAN面上充斥既滿足享受的:「啊… 好凍啊..唔」

我不停用冰凍既舌頭舔弄佢既乳頭,雪糕溶化掉從固體慢慢轉化成液體狀流走。 正好雪糕成份就係牛奶…. 一邊舔舐流走既牛乳乳液,我幻想著自己正吸吮著VIVIAN既乳汁。「O雪~ O雪~ O雪~~~」我大口大口的吸,將VIVIAN乳頭弄的硬化了。

「你粒LIN凍到硬晒啦~~」邊說的我同時右手兩指輕輕挑撥VIVIAN既乳頭。

「唔~~」VIVIAN享受住乳頭既快感。

「只有一邊舒服唔夠吧?」我左手將佢右邊乳罩拉開了輕輕用冰凍既舌尖撩撥VIVAN另一粒乳頭::「粒LIN係唔係好敏感? 」

「呵啊…. 」VIVIAN冇作出回應,只係享受住我同佢既服務:「嗄..呃…….」

被我時而用嘴巴舌頭同手指玩弄雙乳既VIVIAN舒服到忘我的享受係快慰之中。
加速
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百四十四章】

【家明視覺】

「嗄呀..」我地兩個雙舌交疊,默默地相互磨擦,口腔裹都充滿了對方既唾液。

VIVIAN伸出脷深探到我嘴裹擺動。 我好鐘意女人主動同我濕吻,比到一種對性渴求既感覺我。 佢唔單只係用舌頭進擊,更會用靈巧既姆指放係我乳頭溫柔地輕掃著,慢慢令我兩粒乳頭撥弄得變硬後漸漸再轉用食指快速地晃動逗弄著硬而敏感既乳頭。

「㗅..哇… VIVIAN你咁西利架…」我被佢刺激到忍唔住要講:「好正好舒服啊~」

唔知係唔係被我讚賞後,VIVIAN表現更為落力:「嗄… 咁樣啜會唔會仲舒服?」VIVIAN問完係同一時間已經用舌頭打圈。

一MODEL級既靚女好難得可以遇到,仲要係一個身材咁出眾既女性就更為難得。 床上如此主動又淫蕩既絕色美女會做自己SP就更加係我幾生既福氣…

「啊~~」

被VIVIAN越啜越肉緊,我就越係興奮得忍唔住叫了。 一聽到我呻吟,佢就更加落力地用嘴巴剌激我乳頭。

「你粒LIN係唔係好舒服?」VIVIAN一邊用食指同姆指輕輕的夾擊兩邊乳頭一邊問:「我都好鐘意被人咁啜我粒LIN….」

聽到咁明顯既暗示,我點可能唔去做少少野?

對於剌激女性既兩乳,我係充滿經驗的。

一個轉身我嘴巴移到VIVIAN乳頭前,而自己既乳頭就仍然留VIVIAN嘴巴前:「我地一齊啜啦…」

「好啊… 唔…唔…」VIVIAN話口未完已經被我用身經百戰有如摩打既脷尖高速地上下擺動搗亂著胸前既小小尖端敏銳點。「…好正… 啜得好舒服…嗄噯….唔唔….」VIVIAN邊享受我帶比佢既快感邊為我服務。

我地兩人互相的享受對方服侍自己同時又為對方努力帶來快感。

「唔…嗄…呵呀呀…」淫穢既聲音此起彼落的,時而細膩時而狂飆。

「我幫你用口…」VIVIAN幾經高潮後向我下體進攻:「…你下面好硬啊…啜啜…」

一下又一下進出吸啜既聲音。

VIVIAN將我壓到床上,右手輕輕套弄我巨龍根部上下輕輕搖晃,舌尖輕快地圍繞我龜頭轉圈。 大約圈了十多下就來一下淺淺的吸吞,將整個龜頭都吞噬到口中。 邊用陰力吸吮而舌頭持續一下一下舔著龜頭按摩,右手慢慢的加快動作搖曳。

「噢…呀…」剌激興奮感一浪接一浪咁襲來。

VIVIAN保持住用口吸著龜頭部份套弄,一邊用一雙充滿挑逗既眼神仰望住我。

「吮入D啊…VIVIAN… 呃..好爽啊…呀…」

VIVIAN用力吸住龜頭,頭向後移開,發出一下清脆既響聲「唔…啵~~~嗄….」跪係床上長髮散亂既VIVIAN髮尾剛好遮掩了半邊乳房一副誘惑既神情,一邊輕搖著我既巨龍一邊問我:「唔? 你想吮入D? 係唔係啊?」同時又用左手輕巧地搓揉巨龍低下兩粒荔枝「話比我知~~ 要我點做啊~~」

我冇打算比佢做主道既一方!「用口吸我條野啊… 」企起身將巨龍塞到VIVIAN小嘴裹去。

「唔唔…」被我半將迫地將巨龍塞入口中既VIVIAN皺著眉,面上痛苦之間又帶有幾分享受的前後搖擺上身配合我身體既郁動迎合著我巨龍。

「呃呃…. 好正啊…..」VIVIAN配合住我,將嘴巴盡量的收緊輕吸,我有少少開始頂唔住…「我想射啊…..呃…」

我已經停下動作,想比自己細佬好好冷靜一下,打算等一陣同佢黎一場大戰。

「呃… 等一陣… 再含我再會射啦…..」

冇想到VIVIAN竟然冇停下既意思…. 將口放係龜頭前半開合的,右手則放慢著一下一下慢慢地搖住巨龍問我:「嗄… 想唔想射入我個口入面?」問完仲立即用脷舔左龜頭一下再舐住龜頭低部持續用手為我打飛機。

「…呃…. 我想射啦….」相信100%男人都唔會選答”唔想”吧???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞