\|/沈門群雄亂舞破兩萬七賀沈誕\|/ 沈門師兄弟吹水區暨拜師區(四十五)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
夜期

今鋪真攞命

molamola

買晒熊
好開心

DJI
qq adr
聽日入熊會有輸既可能咩
06月27日 (二) 21:47
10大名家搶先教路:沈振盈籲減倉增持現金

1、訊匯證券行政總裁沈振盈在東方產經「大師教路」專欄表示,在周期頂的策略,始終是要增持現金,減持股份,世上沒有水晶球,無人能知道股最終的頂位會在哪裏。投資者只能做的,就是分段去降低風險,因為這並不是「牛市大時代」,這是「退市大時代」,只要潮水一退,一切就會返回原位。
06月27日 (二) 21:47
10大名家搶先教路:沈振盈籲減倉增持現金

1、訊匯證券行政總裁沈振盈在東方產經「大師教路」專欄表示,在周期頂的策略,始終是要增持現金,減持股份,世上沒有水晶球,無人能知道股最終的頂位會在哪裏。投資者只能做的,就是分段去降低風險,因為這並不是「牛市大時代」,這是「退市大時代」,只要潮水一退,一切就會返回原位。

做表情撚先 師父月尾就係hea鳩各位觀眾
係咁跌
係咁跌

俾你嚇一嚇
一update個報價點知多左5舊水
係咁跌

俾你嚇一嚇

熊軍?
點解大家要留手,師傅生日個市唔升已經好慘,依家連post 都唔爆
點解大家要留手,師傅生日個市唔升已經好慘,依家連post 都唔爆

唔係咁撚睇少我地呀嘛?

唔係咁撚睇少我地呀嘛?

收到
係咁跌

俾你嚇一嚇

熊軍?

258沽左張大既
係咁跌

俾你嚇一嚇

熊軍?

258沽左張大既

唔係咁撚睇少我地呀嘛?

收到

唔好三四點叫醒大師兄開post

唔係咁撚睇少我地呀嘛?

收到

唔好三四點叫醒大師兄開post

千祈唔好三四點叫醒大師兄屙夜尿同開post 呀
【三點九沈大師】大師:聽日或者會頂多一口
大師今日牛日,大家係下面個post留言祝佢生日快樂啦

屌呀?

月尾熄燈

求大師保佑,恆牛聽日一定要gogogo 等住開飯呀

依位巴打好生面口
不如入沈門

入沈門有乜條件?

識數銀紙

入沈門有乜儀式?

屌呀?

月尾熄燈

依位巴打好生面口
不如入沈門

入沈門有乜條件?

識數銀紙

入沈門有乜儀式?

下一個post 搵大師兄
就快爆啦

屌呀?

月尾熄燈

依位巴打好生面口
不如入沈門

入沈門有乜條件?

識數銀紙

入沈門有乜儀式?

大師兄比套package就完成,有數錢機送

睇夜期不如睇adr
【三點九沈大師】大師:聽日或者會頂多一口
大師今日牛日,大家係下面個post留言祝佢生日快樂啦

屌呀?

月尾熄燈

依位巴打好生面口
不如入沈門

入沈門有乜條件?

識數銀紙

入沈門有乜儀式?

參透到實戰理論再黎搵大師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞